De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit

Trees Swaans (55 jaar) maakte tijdens de Multifit challenge 41310 MOVEs in 2 weken tijd! Een super prestatie, maar hoe heeft ze dit bereikt en wat is haar succesverhaal?

Multifit vraagt aan Trees: What’s your story?

“Vanaf maart 2020 werk ik thuis ivm de corona maatregelen. Wel ben ik dagelijks in beweging geweest en was ik wekelijks te vinden bij Multifit voor groepslessen. Gedurende het jaar zijn er wat corona kilo’s (5 kg) aangekomen door minder beweging, die je normaal wel hebt als je naar kantoor bent. Ook snacken en snoepen gaat makkelijker als je thuis werkt. Dit zorgde ervoor dat er vanaf maart langzaam de kilo’s eraan kwamen.

Hier moest verandering in komen. Mijn goede voornemen dit jaar is meer bewegen en minder snoepen. Ik ben direct gestopt met snacken en snoepen en gestart met meer wandelen. Helaas was Multifit door Corona-maatregelen dicht, maar ben ik direct online gestart met het dagelijks meedoen aan de livestream lessen van Multifit. Dit werkt voor mij super. Ik heb die motivatie nodig om op een vaste dag en tijd mee te doen aan een les.
Als ik de livestream lessen mis, kijk ik later de workouts on-demand terug via Multifit TV. In de eerste vier weken van januari heeft me dit al veel resultaat opgeleverd.
Nu volg ik wekelijks XCORE en de Functional training van Multifit op de club.

Ik ben namelijk de 5 corona kilo’s al kwijt en dat tijdens de lockdown! Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel en ga er ook gewoon ook even mee door want er mag nog iets meer vanaf.”

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer