ng="nl"> Team Fysiotherapie Multifit

Team Fysiotherapie

 
Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om voortaan via de nieuwsbrief de mogelijkheden met betrekking tot fysiotherapie bij Multifit Hilvarenbeek met jullie te delen. In deze eerste bijdrage willen we ons (team) aan jullie voorstellen. Fysio Sport & Therapie is al een aantal jaren  actief bij Multifit. Sinds september 2014 beschikken wij over 2 mooie, ruime behandelkamers, waar we erg gelukkig mee zijn. Hierdoor hebben we ons aanbod in producten en diensten verder kunnen uitbreiden en zijn we vaker en makkelijker voor jullie beschikbaar.
 
Momenteel zijn er 4 collega’s werkzaam in Hilvarenbeek. Marie-José van Loon  is een ervaren allround fysiotherapeute die diversen nascholingen en cursussen gevolgd heeft. Zij is onder andere gespecialiseerd in mobiliserende technieken (losmaken gewrichten), bekkentherapie, podologie, Dry Needling en echografie. Marie-José is dagelijks aanwezig en doet met name individuele behandelingen. Tevens  begeleid ze  op vrijdagmiddag  de hydrotherapie groep (oefenen op medische indicatie in het verwarmde water).
 
Maartje van Tiggelen werkt momenteel op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddagavond in Hilvarenbeek. Zij behandelt zowel individuele patiënten als ook diversen oefengroepen. Maartje is tevens werkzaam op onze locatie in Tilburg en werkt ook nog op het revalidatiecentrum Maartje is zich momenteel verder aan het specialiseren in de neurorevalidatie en patiënten met NAH  (Niet Aangeboren Hersenletsel, Parkinson, MS).
 
Jeanette de Veer  is een veelzijdige fysiotherapeute die met name de groepsrevalidatie voor haar rekening neemt op de maandag- en vrijdagmorgen. Jeanette heeft een grote affiniteit met de hartrevalidatie, COPD, reuma, osteoporose en valpreventie  en heeft hier een ruime mate van ervaring in opgebouwd. Tevens kun je bij haar terecht voor Dry Needling behandelingen.
 
Marja den Dulk is een enthousiaste therapeute welke werkzaam is  op de woensdagochtend. Zij doet intakes, evaluaties  en groepslessen voor COPD, reuma en de hartrevalidatie. Tevens is zij gespecialiseerd in gesuperviseerde looptraining bij vaatproblematiek.
 
Heeft u vragen met betrekking tot onze mogelijkheden, of wilt u een afspraak met één van ons maken, dan kunt u het best bellen naar onze administratie 013-5470257, mailen: info@fysiosport-mb.nl,  of ons aanspreken als u ons ziet bij Multifit. In de volgende item zal Marie-José jullie iets vertellen over Dry Needling.
 
 
Met sportieve groet,
 
Team Fysio Sport & Therapie
 • Merle, 23 jaar

  "Biocircuit is ideaal, ik kan een workout doen wanneer het mij uit komt en heb echt het gevoel dat ik gesport heb!"

  Merle, 23 jaar
 • Monica, 57 jaar

  "Door mijn drukke baan en sociale leven heb ik weinig tijd om te sporten, maar door Biocircuit is dat geen excuus meer"

  Monica, 57 jaar
 • Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)

  "Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!"

  Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)
 • Leona Bembi, 38 jaar

  "Multifit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb gekregen en dat ik me veel fitter voel dan voorheen!"

  Leona Bembi, 38 jaar
 • Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)

  "Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!"

  Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)
 • Maud Hessels, 6 jaar

  "Als ik oud genoeg ben kom ik ook fitnessen, daarom bewaar ik het Multifit ledenpasje. Ik ga de juffen heel erg missen"

  Maud Hessels, 6 jaar
 • Silvie Beers, 44 jaar

  "Mutifit heeft een breed aanbod, veel verschillende lessen, een gemoedelijke sfeer met de focus op aandacht voor de klant."

  Silvie Beers, 44 jaar
 • Suzanne van Hemert, 23 jaar

  "Professioneel team. Ze begeleiden je goed en geven persoonlijk advies."

  Suzanne van Hemert, 23 jaar
 • Multifit bereidt fietsers, hardlopers, wandelaars voor op de Alpe d'HuZes

  Multifit bereidt fietsers, hardlopers, wandelaars voor op de Alpe d'HuZes

  Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbe...

  Lees meer
 • 4-weekse Kickstart programma

  4-weekse Kickstart programma

  Gezocht: 20 Mensen uit Tilburg e.o. die fitter, slanker of sterker willen worden

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.