Wij zijn en blijven open!

Wij zijn opgelucht na het goede nieuws in de persconferentie van gisterenavond: “Sportscholen blijven open!” Dit is een compliment voor jou én voor ons voor het goed in acht hebben genomen van de maatregelen. Zo kunnen wij samen met jou blijven werken aan jouw weerbaarheid, gezondheid en vitaliteit. Dat is goed nieuws en een duidelijke boodschap.

Wat verandert er vanaf morgen 15 oktober a.s. bij Multifit:

 • Groepslessen kunnen we blijven geven. 
 • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Dit betekent, kom in sportkleding en neem je handdoek mee. Multifit Hilvarenbeek: kleedkamer alleen beschikbaar voor wellness gebruikers op reservering.
 • Multifit Hilvarenbeek: Geen toeschouwers bij zwemlessen, zwemkleding thuis aan doen.
 • Na het sporten direct Multifit verlaten.
 • Horeca is gesloten. 
 • Multifit Tilburg: Sparren is niet meer toegestaan tijdens de boks lessen. Onderlinge afstand is tijdens deze lessen 1,5 meter. Bokszak lessen gaan gewoon door!
 • Mondkapjesplicht is nog geen verplichting, maar gaat er binnenkort zeker komen.  Om er maar alvast aan te wennen, adviseren wij deze wel al zo veel mogelijk te dragen, bij verplaatsing in de club. Dus bij binnenkomst en verlaten van de club naar en van de fitness- of groepsleszaal. Dus daar waar mogelijkerwijs de 1.5 meter afstand in gevaar komt. Op de toestellen en tijdens de les is dit niet noodzakelijk (lastig tijdens inspanning) omdat daar de 1.5 meter al gewaarborgd is.
 • Receptie-team en fitness-coaches dragen bij intake en begeleiding gezichtsbescherming.

De gedeeltelijke lockdown is aangekondigd voor vier weken.

Hoe garanderen wij jouw veiligheid?

 • Fitness ruimte is heringericht met 1,5 meter afstand tussen de apparaten.
 • Spat- en kuch-schermen tussen alle cardio apparaten.
 • Reserveren voor groepslessen is verplicht tot 5 minuten voor aanvang les. Maximaal 1 reservering per dag. Annuleren van jouw reservering tot 2 uur vooraf. 
 • In alle groepsles ruimtes zijn markeringen aangegeven waar je moet staan tijdens de les. Voor uw extra veiligheid hanteren wij hier niet de 1,5 meter maar zelfs 3 meter! 
 • Groepslessen duren 50 minuten waarbij de zalen tussendoor 10 minuten extra worden gelucht.
 • Ga je fitnessen, biocircuiten of volg je Teambeats dan neem je bij binnenkomst een eigen microvezeldoekje mee. Na jouw bezoek wassen wij het doekje weer uit. In de zalen staan voldoende desinfectie sprays.
 • Klimaatsysteem, wij blazen 100% verse gefilterde lucht de ruimtes in, die 100% weer wordt afgezogen.

Daarnaast houden wij ons blijvend aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van onze brancheorganisatie NL-Actief welke leidend is voor onze besluitvorming.

Durf je echt niet te sporten? 
Kom anders gerust eerst eens een kijkje nemen in onze totaal COVID-19 PROOF sportschool. Wij hebben het keurmerk 'Veilig & Verantwoord sporten' ontvangen vanuit NL-Actief om onder strikte voorwaarden open te mogen. 
Ook bieden wij elke maand voor de 'thuisblijvers' livestream groepslessen aan. Deze zijn te volgen via ons Youtube kanaal

Ook door deze periode slaan we ons samen met jullie hulp en begrip er doorheen. We danken je voor je geduld en begrip. 
 

Team Multifit Tilburg & Hilvarenbeek

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer