UPDATE: nieuwe maatregelen per 5 november

Eergisteren heb jij, waarschijnlijk net als wij de persconferentie bekeken. Zoals we inmiddels gewend zijn, is er pas gisteren avond laat duidelijkheid gekomen over verschillende zaken. Het kabinet heeft aanvullende maatregelen afgekondigd voor de komende twee weken. Het goede nieuws is dat wij open mogen blijven! 

Wat een verschil met het voorjaar en een groot compliment aan onze branche. Met deze beslissing bevestigt de overheid het belang om, juist in deze tijd, te werken aan je lichamelijke en mentale gezondheid. De overheid adviseert, net als wij, om in deze tijd voldoende te bewegen en te ontspannen om je weerstand te verhogen. Wij, samen met onze branche, zijn immers de “vitaliteitsmotor” van Nederland.

Het enige wat er verandert, is dat je de komende twee weken géén gebruik kunt maken van onze groeps- en functionele lessen in de club. In de Mywellness App hebben wij alle lessen, met uitzondering van de jeugd onder 16 jaar, aangepast naar 'Livestream' lessen. In de volgende link zie hoe dit werkt om jouw favoriete les alsnog te volgen. Dit geldt t/m 18 november a.s.  Wij begrijpen dat dit anders is dan dat je gewend bent, maar vragen hiervoor toch begrip.

Als er de komende dagen nog iets verandert, informeren wij jou zo snel mogelijk. Je kan ons altijd bellen of kom gerust langs om te fitnessen, of om bijvoorbeeld zelf individueel de Power of Xcore te volgen via onze On Demand. Daarnaast bieden wij 100, door professionals van Technogym ontwikkelde, trainingen aan variërend van 10 tot 60 minuten. 

De komende twee weken zijn voor iedereen ontzettend belangrijk. Geef onderstaande richtlijnen en verplichtingen extra aandacht:

  • Check-in met jouw sleutel bij aanvang.
  • Desinfecteer jouw handen bij binnenkomst.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand.
  • Gebruik van handdoek tijdens het sporten is verplicht.
  • Reinig en desinfecteer de apparatuur voordat je aan de oefening begint en stopt.
  • Kom in sportkleding naar de club. 
  • Opbergen van spullen in de lockers is mogelijk. 
  • Volg de looproute in de ruimtes naar de uitgang.
  • Vermijd piektijden tussen 19:00 en 21:00.

Tot snel! 
Team Multifit Tilburg

Gezond genieten op vakantie. 'T kan echt

Als je het hele jaar fanatiek bezig bent geweest met een gezonde levensstijl, dan wil je op vakantie maximaal genieten. Maar, je wil het liefst ook niet alle inspanningen die je hebt verricht zo overboord gooien. Geen nood, het kan ...

Ontbijt recept: Fruity smoothie bowl

Begin je ochtend smooth met deze fruity bowl. Zoals je van ons gewend bent is ‘ie helemaal protein-rich en dus fitproof, maar ook nog plantaardig en bovenal erg yummie. Ingrediënten 30 gram havermout 1 schepje ...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer