Update: Heropening 19 mei en rooster

Op 19 mei a.s. gaan de deuren van de Multifit binnen weer open. Daar gaan we vanuit. Maar er zijn een paar dingen om rekening mee te houden;

De mogelijkheid dat het kabinet alsnog besluit op de ‘pauzeknop’ te drukken en de opening uit te stellen.

Dat we bij groen licht in deze fase helaas nog niet op maximum capaciteit binnen mogen draaien, maar we bieden uiteraard de hele dag door opties aan. We gaan zoveel mogelijk terug naar het 'oude normaal' van Multifit. 

Dat betekent dat we bijna alle groepslessen weer gaan geven. Ook worden er binnen in de bekende ruimtes workouts verzorgd. Waaronder Cycle Raw en Boxing Bag raw. Helaas mogen wij geen klassikaal les geven, maar wel individueel of per 2-tal, dat gaan we dus ook doen. 

Het zwembad is ook weer beschikbaar voor vrij zwemmen, de kleedkamers en douches op de clubs blijven gesloten, alleen voor de zwemmers zijn de kleedmakers en douches wel beschikbaar.

Jeugdlessen gaan allemaal weer door, dus weer Junior Active leeftijd 6-11 jaar en 12-15 jaar en de Boxing Junior lessen op de bekende dagen. 

We zijn nu de roosters aan het bouwen voor de verschillende scenario’s. Die zetten we online zodra we horen waar we aan toe zijn. Dat zal na maandag avond zijn. 

Verder krijgen jullie zodra alles zeker is ook een mail over de programmering en faciliteiten. 

We danken je bij voorbaat voor je geduld. En we verheugen ons er enorm op je weer te zien in de club!

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer