RE-OPENING | Welcome back again

Wat een super nieuws! Het nieuwe jaar begint op morgen!
Tijd om je goede voornemens waar te maken. Een nieuw begin, nieuwe uitdaging en nieuwe leefstijl. 

Wat hebben wij jullie gemist!
Multifit is de plek om samen te komen, allemaal met hetzelfde doel en motivatie, werken aan gezond te worden, te blijven of te zijn. Elkaar bewust of onbewust uit te dagen, meer energie te krijgen of juist een plek om je weer op te laden. Zowel fysiek als mentaal. Dit laatste is voor vele misschien het zwaarste. Zet nu al de eerste stap en maak direct een afspraak. Ben sterker dan je excuses. Fit is not a destination. It's a lifestyle.

Boek direct jouw workouts voor de komende week in de Mywellness App of klik hier

Wij zijn 7 dagen per week geopend - doordeweeks van 08:00-22:00 uur - zaterdag 08:30-13:30 uur en zondag 09:00-13:30 uur.

  • Vrije fitness (zonder reservering)
  • BIOCIRCUIT (met/onder reservering)
  • SMALL CLASSES (function trainingen) reservering
  • MEDIUM CLASSES (Group Cycle, XCORE, POWER, BBB, BOXING en meer) reservering
  • KLEEDKAMERS geopend
  • KINDEROPVANG geopend
  • SAUNA geopend


4 WEKEN TIJDELIJK STOP LIDMAATSCHAP
Tijdens de periode van de lockdown (19 december 2021 tot 16 januari 2022) hebben wij in verband met de sluiting géén 4-wekelijkse incasso laten plaatsvinden. Deze 4-wekelijkse incasso wordt 4 weken vooruit geschoven, waardoor de einddatum van je 1 of 2 jaar lidmaatschap ook 4 weken doorschuift. Er is dus één betaalperiode niet geïncasseerd.

Let op:
De niet geïnde incasso loopt in de meeste gevallen niet gelijk met de periode waarin wij gesloten waren (19 december 2021 tot 16 januari 2022). Er is dus in de periode december 2021 en januari 2022 één keer bij jou niet geïncasseerd. 
Bij een jaarbetaling in één keer wordt 1/13 van jouw betaalde jaarbedrag in mindering gebracht op jouw volgende jaarbetaling of worden er 4 weken achteraan geplakt. 

Heb je gebruik gemaakt van de Multifit outdoor workouts en heb je classes over, dan zetten wij die om in tegoed op jouw lidmaatschap. Mail ons even hierover op tilburg@multifit.nl

Wij hebben er onwijs zin in en hopen je morgen al te zien! 

Buddy Workout Hour

Zaterdag 2 juli van 10:00-11:00 uur en zondag 3 juli van 11:00-12:00 uur organiseert Multifit Tilburg (Reeshof) een 'Buddy Workout Hour'.  Als klant van Multifit Tilburg mag je hieraan deelnemen + gratis toegang v...

Warm weer tips van Multifit Tilburg

Droog niet uit! Vocht tekort kan vervelend zijn en gaat sneller dan je denkt. Hoofdpijn, slechte focus, verminderde (sport)prestaties en langzamer herstel zijn bekende gevolgen van vochttekort. Hier onze tip. Met warm weer weten...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer