Noteer alvast in jouw agenda: 19 mei dat binnen sporten weer mag

We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop. 
Tijdens de laatste persconferentie maakte het demissionaire kabinet bekend, dat de lockdown- versoepelingen per 28 april ingaan en dat we per 19 mei weer binnen mogen sporten.  

Tijdens de vorige lockdown heeft de fitness branche aangetoond dat dit veilig en verantwoord kan en het open stellen van de binnen fitness kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan. Zodra de richtlijnen van de overheid en de definitieve openingsdatum duidelijk(er) zijn, hoor je van ons. 

MULTIFIT OUTDOOR

Wij betreuren dat de overheid nog steeds niet in haar beslissingen het verantwoord bewegen meeneemt om COVID-19 te bestrijden. Diverse wetenschappelijke onderzoeken en studies hebben aangetoond, dat wij in deze pandemie ongezonder zijn gaan eten en minder zijn gaan bewegen. Met als gevolg dat 25% van de Nederlandse bevolking 5,6 kilo is aangekomen.

Blijkbaar heeft het kabinet geen oor naar het preventief bestrijden van het coronavirus. Toch is ook aangetoond dat mensen met een goede conditie en goed gewicht minder ernstig ziek worden van het virus en dus ook minder kans hebben om op de overvolle IC’s terecht te komen.

Multifit zet zich al jaren keihard in om inactiviteit tegen te gaan en biedt ook tijdens deze lockdown allerlei BUITEN-activiteiten aan. Gelukkig zien we dat meer dan de helft van onze leden hiervan gebruik maakt en keihard blijven werken aan hun gezondheidsdoelen.  

Helaas is het middel nu anders dan dat je van ons gewend bent, maar het doel niet! En dit alles veilig en verantwoord volgens de richtlijnen van het RIVM. 

  • Wij zijn de stok achter de deur
  • Voel je lekkerder in je vel
  • Voel je fitter
  • Anti stress middel
  • Boost jouw immuunsysteem

Check hier wat wij nu aanbieden op weg naar resultaat, op weg naar een weerbaarder jij!

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer