Nederland wordt weer fit - 10 weken programma

De sluiting van de fitnessclubs vanwege de coronapandemie heeft een grote negatieve impact op je fysieke en mentale fitheid, vitaliteit en gezondheid. Jij bent in de coronatijd misschien ook wel zwaarder geworden, je conditie en kracht is afgenomen en je sociale contacten zijn sterk beperkt. Niet voor niets roepen steeds meer organisaties en medici het demissionair kabinet op om te investeren in een gezonde leefstijl van mensen. Nederland moet weer fit worden! Dat is ook de maatschappelijke opdracht voor de fitnesssector in Nederland, dé branche die staat voor een fitter, vitaler en gezonder land.

NL Actief start daarom maandag 13 september 2021 samen met enkele honderden erkende clubs en personal coaches de campagne Nederland wordt weer fit!
NL Actief is de branchevereniging van de erkende sport- en beweegbedrijven in Nederland.

START NEDERLAND WORDT WEER FIT!

Iedere week op maandag ontvang jij als sporter het online magazine.

WAT HOUDT DE CAMPAGNE IN?

Gedurende 10 weken gaan wij met jou aan de slag om je conditie en kracht te verbeteren, coronakilo’s weg te werken en meer ‘geluk’ te ervaren. Iedere week staat één van deze drie doelen centraal. In de eerste week bepaal jij je eigen doelen op het gebied van conditie, kracht en gewichtsverlies. In de vijfde week vindt een tussenmeting plaats, in de tiende (laatste) week de eindmeting. Op deze wijze laten we zien hoe we als branche een bijdrage leveren aan de gezondheidswinst van Nederland.

THEMA’S

Gedurende 10 weken gaan we samen met onze kennispartners aan de slag om een impuls te geven aan de conditie, kracht, voeding, geluk en ontspanning.

DEELNEMEN

Multifit leden kunnen gratis aan dit programma deelnemen. 
Ben je nog geen lid? Wordt dan lid van Multifit en ontvang het programma volledig gratis in combinatie met een 1 of 2 jaar programma.

Klik hier en meld je direct aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 september a.s.

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer