De voordelen van eiwitten

Voel je fit en sterk met onze eiwitshakes

Of je nou een recreatieve sporter of atleet bent, de plantaardige eiwitshakes van Orangefit in samenwerking met Multifit Tilburg Reeshof, helpen je fit en sterk te voelen. De proteïneshakes die wij gebruiken zijn van natuurlijke plantaardige eiwitten. Dat is vegan-friendly, goed voor de planeet en super smaakvol. We vertellen je er graag meer over.

De natuur heeft het beste met je voor

Daarom is de eiwitshake van Orangefit gemaakt van puur en hoogwaardig erwtenproteïne, en dus helemaal vrij van dierlijke eiwitten. Plantaardig erwtenproteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan alle andere plantaardige eiwitten. En die bouwstenen heb je hard nodig, onder andere voor spierherstel en -opbouw. De natuurlijke aroma’s en plantenzoetstof maakt de eiwitshake ook nog eens verrassend lekker.

Erwtenproteïne boost spieropbouw

Eiwitten zijn echte alleskunners. Ze maken je sterker, helpen je spieren herstellen en geven je energie. Eiwitten hebben een hoop taken, en daarom is het belangrijk dat je er elke dag genoeg van binnenkrijgt. Vraagt je werk of sportroutine veel lichamelijke inspanning of eet je niet veel eiwitten? Vul dat tekort dan gewoon aan met een eiwitshake. Deze is bij Multifit te bestellen aan de receptie en staat na jouw training voor je klaar. Ook zijn de producten per zak van 1000g verkrijgbaar, hier haal je 40 shakes uit.

De plantaardige topper onder de eiwitshakes

De Protein eiwitshake van Orangefit is natuurlijk, makkelijk en favoriet in smaak. Ze gebruiken de koning van de erwten voor de plantaardige eiwitshake: gele spliterwten. Deze toppers zijn licht verteerbaar en een complete bron van eiwitten. Voor de echte kenner: Orangefit Protein bevat alle aminozuren die je lichaam nodig heeft. Of je nou van aardbei of vanille houdt, de Protein is er in verschillende lekkere smaken. Per schepje krijg je ongeveer 20 gram eiwit binnen. Met een paar schepjes per dag zit je al gauw goed.

Hoeveel eiwitten heb ik per dag nodig?

Je lichaam bestaat voor zo’n 15 tot 20 procent uit eiwitten of proteïnen. Je lichaamsgewicht, leeftijd en hoe actief je bent bepalen je benodigde eiwitinname. Een goede vuistregel is 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag.

Sport je regelmatig, ben je vegetariër, veganist of zwanger? Dan heb je wat extra nodig. Zie de tabel hieronder. 

Aanbevolen hoeveelheid eiwitten per dag per groep
Speciale groepen In grammen
per kilogram
Zwangerschap  0,9
Regelmatig sporten  1,5
Vegetariër/veganist  1,3

Borstvoeding

 1

Jongens & Mannen

 
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8
Meisjes & Vrouwen  
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8

 

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer