Join the Multifit Christmas Drive-In!

De Multifit Christmas Drive in

Op 2e kerstdag is iedereen welkom bij Multifit! Ondanks we ons op dit moment in een lockdown bevinden, weerhoud ons dat er niet van om van 2e kerstdag een leuke dag te maken. Zo organiseren wij dit jaar de gratis MC drive in!

Wat ga je doen?

Je gaat mee doen aan het half uur durende Multfit Drive In circuit. Met verschillende oefeningen zoals de 'Fiets Navidad', 'Sleigh Ride', Jingle Dumbbells, de 'Driving Home For Christmas', 'Let it Row', de 'Rudolph the Rednose Reindeer' en als afsluiter de 'Santa Stretch For Me'. Aan het einde van je training staat er een lekker drankje voor je klaar bij het knetterende kampvuur.

Wanneer?

Op 2e kerstdag van 9:00 uur tot 11:00 uur kun je je elke 4 minuten inschrijven. Let op! De Christmas Drive-in is gratis. Reserveer hier jouw plekje, want VOL=VOL!

Buddy Workout Hour

Zaterdag 2 juli van 10:00-11:00 uur en zondag 3 juli van 11:00-12:00 uur organiseert Multifit Tilburg (Reeshof) een 'Buddy Workout Hour'.  Als klant van Multifit Tilburg mag je hieraan deelnemen + gratis toegang v...

Warm weer tips van Multifit Tilburg

Droog niet uit! Vocht tekort kan vervelend zijn en gaat sneller dan je denkt. Hoofdpijn, slechte focus, verminderde (sport)prestaties en langzamer herstel zijn bekende gevolgen van vochttekort. Hier onze tip. Met warm weer weten...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer