And the winners are.... Let's MOVE weken

De afgelopen twee weken werd er flink gestreden bij Multifit Tilburg en Hilvarenbeek, wie de meeste MOVEs kon maken. Het nieuwe jaar sportief starten is voor vele een goede voornemen, vandaar deze toepasselijk challenge, waar flink gehoor aan werd gegeven door de inwoners van Tilburg en Hilvarenbeek e.o.

Het doel was zoveel MOVEs verzamelen in de periode van 11 t/m 24 januari 2021. MOVEs zijn een manier om alle type activiteiten te meten. Wat je geslacht, leeftijd of fitnessniveau ook is, de MOVEs die je verzamelt hangen uitsluitend af van de activiteit die je hebt gekozen en van hoe actief je bent. Om gezond te zijn, moet je tenminste 1000 MOVEs per dag proberen te verzamelen. 

De meeste MOVEs werden behaald door dagelijkse beweging als wandelen en fietsen maar ook door het volgen van LIVESTREAM lessen van Multifit en On demand workouts via Multifit TV. Alles werd via de Mywellness-App geregistreerd. 

TOP 3 Multifit TILBURG

1. Chiara Faccini 47183 MOVEs (foto)
2. Trees Swaans 41310 MOVEs
3. Hennie Vromans 32840 MOVEs

TOP 3 Multifit HILVARENBEEK

1. Mariana Abrahams 31098 MOVEs
2. Susan van Laarhoven 29140 MOVEs
3. Erwin van de Sande 27201 MOVEs

De top 3 heeft een super tof T-shirt van Technogym gewonnen! Winnaars van harte gefeliciteerd!

Buddy Workout Hour

Zaterdag 2 juli van 10:00-11:00 uur en zondag 3 juli van 11:00-12:00 uur organiseert Multifit Tilburg (Reeshof) een 'Buddy Workout Hour'.  Als klant van Multifit Tilburg mag je hieraan deelnemen + gratis toegang v...

Warm weer tips van Multifit Tilburg

Droog niet uit! Vocht tekort kan vervelend zijn en gaat sneller dan je denkt. Hoofdpijn, slechte focus, verminderde (sport)prestaties en langzamer herstel zijn bekende gevolgen van vochttekort. Hier onze tip. Met warm weer weten...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer