ng="nl"> Sportschool Multifit voor Fitness in Tilburg en Hilvarenbeek - Ontdek de nieuwe workouts bij Multifit Hilvarenbeek

Ontdek de nieuwe workouts bij Multifit Hilvarenbeek

Function Studio is een speciaal ingerichte ruimte van de fitnesszaal, waarin je onder enthousiaste leiding van een instructeur je totale lichaam in slechts 30 minuten traint. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. We bieden de volgende workouts aan:

Boxing     

duur: 45 minuten
Get ready to rumble! Boxing is de groepstraining die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker maakt. Met Boxing kan je alle stress van je afslaan, werk je aan jouw conditie en verbrand je bovendien heel veel vet! Boxing geeft je een ongelofelijke dosis energie en is vooral veel fun. Lichamelijk contact wordt vermeden tijdens deze boksles. De groepstraining is voor iedereen toegankelijk en enorm populair! Are your ready to rumble?

6-Pack Attack 15'

duur: 15 minuten
Een training gericht op de romp spieren. De workouts duren max. 15 minuten inclusief uitleg. Het doel van core training is om de diepe en oppervlakkige spieren sterker te maken die de romp stabiliseren en bewegen, voornamelijk de buik en rugspieren. De workouts zijn voor iedereen die graag een leuke en vooral een effectieve core training wil doen.

Body & Fit 30'

duur: 30 minuten
In nog geen 30 minuten haal je alles uit je work-out en maak je je hoofd helemaal leeg. Hiermee is Body & Fit de stress-killer bij uitstek. In deze functionele circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Met Body & Fit training zal fitness nooit meer hetzelfde zijn en de resultaten verbluffend. Wij beloven dat je niet kan wachten op de volgende training.

Mobility

duur: 30 minuten
Deze training is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, flexibiliteit en balans. Door de training worden je (sportieve) prestaties verbeterd en helpt het om blessures te voorkomen. Mobility is geschikt voor alle leeftijden en elk fitheidsniveau.

Junior Active

duur: 60 minuten
Een programma gericht op kinderen van 6 t/m 15 jaar. De Function Studio zal direct tot de verbeelding spreken bij de kinderen, mooie kleuren en veel materialen om mee te "spelen". Net als bij de Body & Fit workouts zijn de Junior Active workouts gebaseerd op functionele training. De kinderen werken aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid op een leuke manier. Er zijn verschillende programma's voor twee verschillende leeftijdsgroepen. Junior Active biedt per leeftijdsgroep een gevarieerd programma dat zowel de fysieke gezondheid als de ontwikkeling van vaardigheden bevordert. 

Bring-a-member weken

Neem als je het leuk vind, gratis en vrijblijvend, een week lang jouw vriend(in), partner of collega mee om samen te sporten bij Multifit Hilvarenbeek tijdens de 'bring-a-member weken'. Want samen sporten is gewoon veel leuker! 

7 dagen gratis sporten! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jouw introducee op!

 • Merle, 23 jaar

  "Biocircuit is ideaal, ik kan een workout doen wanneer het mij uit komt en heb echt het gevoel dat ik gesport heb!"

  Merle, 23 jaar
 • Monica, 57 jaar

  "Door mijn drukke baan en sociale leven heb ik weinig tijd om te sporten, maar door Biocircuit is dat geen excuus meer"

  Monica, 57 jaar
 • Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)

  "Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!"

  Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)
 • Leona Bembi, 38 jaar

  "Multifit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb gekregen en dat ik me veel fitter voel dan voorheen!"

  Leona Bembi, 38 jaar
 • Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)

  "Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!"

  Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)
 • Maud Hessels, 6 jaar

  "Als ik oud genoeg ben kom ik ook fitnessen, daarom bewaar ik het Multifit ledenpasje. Ik ga de juffen heel erg missen"

  Maud Hessels, 6 jaar
 • Silvie Beers, 44 jaar

  "Mutifit heeft een breed aanbod, veel verschillende lessen, een gemoedelijke sfeer met de focus op aandacht voor de klant."

  Silvie Beers, 44 jaar
 • Suzanne van Hemert, 23 jaar

  "Professioneel team. Ze begeleiden je goed en geven persoonlijk advies."

  Suzanne van Hemert, 23 jaar
 • Multifit Tilburg is weer open

  Multifit Tilburg is weer open

  Vanaf maandag 18 mei a.s. ben je weer welkom op de club! Wel aangepast, namelijk niet binnen maar buiten

  Lees meer
 • Belangrijk nieuws: sportscholen toch eerder open?

  Belangrijk nieuws: sportscholen toch eerder open?

  Nu deze fout naar boven is komen drijven, heeft Ronald Wouters namens de hele fitness sector a.s. dinsdag een afspraak met Ministe

  Lees meer
Meer nieuws