Veilig, vertrouwd en verantwoord blijven sporten

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag over het verloop van de Corona besmettingen in ons land zijn er een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd. Het goede nieuws is dat het kabinet het belangrijk vindt dat mensen moeten kunnen blijven sporten. Dat betekent dat onze sector vrijgesteld is van de maximum aantallen van 30 personen per ruimte. We kunnen dus gewoon de huidige aantallen blijven hanteren waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Het feit dat we als fitnessbranche deze aantallen mogen blijven hanteren is een compliment aan zowel sporters als sportschoolhouders.

Het vraagt echter ook alertheid van ons allen om de besmettingen zo laag mogelijk te houden. Wij vragen jou dus om nog steeds de richtlijnen te blijven volgen. Houd afstand en wees extra alert op de hygiëne. Ook wij doen ons uiterste best om deze richtlijnen te blijven handhaven.

De horeca ruimte blijft geopend, omdat wij een horeca vergunning hebben en daarmee gelijkgesteld worden met horeca bedrijven. 

Het protocol van onze brancheorganisatie, NL Actief, is met betrekking tot onze besluitvorming leidend. Mochten daar nog wijzigingen plaatsvinden, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Wanneer je nog vragen hebt dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Met gezonde groet,
​Team Multifit

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer