Veilig, vertrouwd en verantwoord blijven sporten

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag over het verloop van de Corona besmettingen in ons land zijn er een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd. Het goede nieuws is dat het kabinet het belangrijk vindt dat mensen moeten kunnen blijven sporten. Dat betekent dat onze sector vrijgesteld is van de maximum aantallen van 30 personen per ruimte. We kunnen dus gewoon de huidige aantallen blijven hanteren waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Het feit dat we als fitnessbranche deze aantallen mogen blijven hanteren is een compliment aan zowel sporters als sportschoolhouders.

Het vraagt echter ook alertheid van ons allen om de besmettingen zo laag mogelijk te houden. Wij vragen jou dus om nog steeds de richtlijnen te blijven volgen. Houd afstand en wees extra alert op de hygiëne. Ook wij doen ons uiterste best om deze richtlijnen te blijven handhaven.

De horeca ruimte blijft geopend, omdat wij een horeca vergunning hebben en daarmee gelijkgesteld worden met horeca bedrijven. 

Het protocol van onze brancheorganisatie, NL Actief, is met betrekking tot onze besluitvorming leidend. Mochten daar nog wijzigingen plaatsvinden, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Wanneer je nog vragen hebt dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Met gezonde groet,
​Team Multifit

En de winnaar van de Samsung 55" 4K UHD SMART TV bij Multifit Tilburg is...

In de maand september kon je een Samsung 55"4K UHD Smart TV winnen als jij iemand kennis liet maken met Multifit Tilburg

Wij zijn en blijven open!

Update nieuwe maatregelen COVID-19 vanaf 15 oktober a.s.

Biocircuit is een fijne korte training met snel resultaat

ROOS

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer