THE OXYGEN - The new full body outdoor training

Vanaf 16 april a.s. starten wij met een nieuwe workout én area, The Oxygen.

Een total full body workout voor zowel conditie, vetverbranding en spierversterking in één training van slechts 45 minuten in de buitenlucht.

Onder leiding van de trainers van Multifit komen alle spiergroepen en hart en longen aan bod, met een gevarieerd toestel en materialen aanbod. Van bikes tot kettlebells, battle ropes, dumbbells en bokszakken. Alles om jouw fitheid en shape naar een next level te brengen.

VOOR WIE?

Iedereen die aan zijn fitheid, spierversterking en figuur wil werken en graag in de buitenlucht wil trainen en de stok achter de deur nodig heeft. 

Gezond genieten op vakantie. 'T kan echt

Als je het hele jaar fanatiek bezig bent geweest met een gezonde levensstijl, dan wil je op vakantie maximaal genieten. Maar, je wil het liefst ook niet alle inspanningen die je hebt verricht zo overboord gooien. Geen nood, het kan ...

Ontbijt recept: Fruity smoothie bowl

Begin je ochtend smooth met deze fruity bowl. Zoals je van ons gewend bent is ‘ie helemaal protein-rich en dus fitproof, maar ook nog plantaardig en bovenal erg yummie. Ingrediënten 30 gram havermout 1 schepje ...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer