THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen.

Een total full body workout voor zowel conditie, vetverbranding en spierversterking in één training van slechts 45 minuten in de buitenlucht.

Onder leiding van de trainers van Multifit komen alle spiergroepen en hart en longen aan bod, met een gevarieerd toestel en materialen aanbod. Van air-bikes tot kettlebells, battle ropes, dumbbells en bokszakken. Alles om jouw fitheid en shape naar een next level te brengen.

VOOR WIE?

Iedereen die aan zijn fitheid, spierversterking en figuur wil werken en graag in de buitenlucht wil trainen. Ook ideaal voor antivaxers of mensen die door medische redenen geen QR-code hebben om binnen te trainen. Wij zijn niet tegen vaccinatie, maar sporten is essentieel voor een goede gezondheid, weerbaarheid en vitaliteit en dus ook ter voorkoming van medische zorg.

WAAROM BUITEN?

Omdat veel mensen nog zijn bang om binnen te trainen en het onvoldoende is om alleen te gaan wandelen of fietsen om je te wapen tegen allerlei gezondheidsklachten. Wil je echt jouw weerbaarheid vergroten dan moet je volgens de Gezondheidsraad minimaal 2,5 uur per week met een hogere hart intensiteit trainen dan recreatief wandelen of fietsen én moet je 2x per week spier- en botversterkende oefeningen doen. En juist deze combinatie bieden wij je aan in The Oxygen, Dé workout in de buitenlucht!

Meer info: Coming soon

RE-OPENING | Welcome back again

Wat een super nieuws! Het nieuwe jaar begint op morgen! Tijd om je goede voornemens waar te maken. Een nieuw begin, nieuwe uitdaging en nieuwe leefstijl.  Wat hebben wij jullie gemist! Multifit is de plek om samen te komen...

Huur nu jouw work out materiaal!

Haal het maximale uit jouw home work-out! Vanaf vandaag is het mogelijk om een XCORE buis en/of een Barbell set te huren. De XCORE buis is er in de maten: S/M/L/XL en de Barbell set bestaat uit een stang en schijven van: 2x 5 KG,...

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer