Succesverhaal van Multifit hero: Trees

Runner-up Trees Swaans maakte tijdens de Multifit challenge 41310 MOVEs in 2 weken tijd! Een super prestatie, maar hoe heeft ze dit bereikt en wat is haar succesverhaal?

Multifit vraagt aan Trees: What’s your story?

“Vanaf maart 2020 werk ik thuis ivm de corona maatregelen. Wel ben ik dagelijks in beweging geweest en was ik wekelijks te vinden bij Multifit voor groepslessen. Gedurende het jaar zijn er wat corona kilo’s (5 kg) aangekomen door minder beweging, die je normaal wel hebt als je naar kantoor bent. Ook snacken en snoepen gaat makkelijker als je thuis werkt. Dit zorgde ervoor dat er vanaf maart langzaam de kilo’s eraan kwamen.

Hier moest verandering in komen. Mijn goede voornemen dit jaar is meer bewegen en minder snoepen. Ik ben direct gestopt met snacken en snoepen en gestart met meer wandelen. Helaas was Multifit door Corona-maatregelen dicht, maar ben ik direct online gestart met het dagelijks meedoen aan de livestream lessen van Multifit. Dit werkt voor mij super. Ik heb die motivatie nodig om op een vaste dag en tijd mee te doen aan een les.
Als ik de livestream lessen mis, kijk ik later de workouts on-demand terug via Multifit TV. In de eerste vier weken van januari heeft me dit al veel resultaat opgeleverd.

Ik ben namelijk de 5 corona kilo’s al kwijt en dat tijdens de lockdown! Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel en ga er ook gewoon ook even mee door want er mag nog iets meer vanaf.”

De 5 grootste dikmakers

Ben je de afgelopen jaren aangekomen, maar snap je niet waarom? Grote kans dat je te maken hebt met één van de onderstaande dikmakers. Aankomen is in veel gevallen multi-factorieel. Het is moeilijk om de vinger op &eac...

Vanaf 22 maart a.s. drie Outdoor Area's bij Multifit Tilburg

Gezondheid is essentieel en fitness is daarmee een onmisbaar deel van de oplossing in deze crisis. Check de persoonlijke video boodschap van Jan-Willem waarin hij uitleg geeft over hoe de branche ervoor staat en wat Multifit ju...

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer