ng="nl"> Sporten voor het goede doel bij Multifit Tilburg, kom in beweging

Samen bewegen voor het goede doel bij Multifit Tilburg

Mensen worden steeds dikker en ziekten als obesitas liggen op de loer. Dit komt onder andere doordat we veel te veel zitten. Time to move dus! Kom van die bank en beweeg. Ga de strijd aan voor een gezond en langer leven en help bewustzijn te creëren voor dit wereldwijde probleem. Technogym en Multifit Tilburg helpen je hierbij met de ‘Let’s Move for a Better World’ campagne. Met deze campagne verzamel je samen met andere sporters over de hele wereld MOVEs, die gedoneerd worden in de vorm van sportoplossingen aan goede doelen. Deze campagne duurt van 16 maart t/m 4 april 2020, gedurende welke je als niet-lid GRATIS gebruik kunt maken van de sportfaciliteiten van Multifit.

HOE GAAN WE DIT DOEN?

Deze unieke, wereldwijde campagne houdt in dat je zo vaak als mogelijk beweegt. Iedere beweging die je maakt wordt omgezet in een MOVE. Multifit Tilburg wil zoveel mogelijk MOVEs met jou en je medesporters verzamelen. Hiermee stel je gezamenlijk een mooie prijs ter beschikking aan ons goede doel de Stichting Joepiez uit Tilburg. Stichting Joepiez helpt kinderen met overgewicht, waarvan  de ouders niet de financiële middelen hebben om hun kind te laten sporten. Alle MOVEs worden bij elkaar opgeteld. Of je nu MOVEs maakt tijdens een wandeling in het bos, krachttraining, of een groeps- of indoor cycling-les doet, iedere beweging telt. En samen sporten voor een gezamenlijk goed doel maakt het nog eens extra leuk!

WAAROM BEWEGEN?

Ieder mens is geboren om te bewegen, we zijn gemaakt om wel 25 kilometer per dag te lopen. Nu is dat best een uitdaging, dat snappen we, maar dagelijks een half uur aan een stuk bewegen helpt al een gezonder leven te creëren. Sterker nog, als je regelmatig wandelt kun je jouw leven verlengen met 3 tot 7 jaar! Een zittende levensstijl is voor veel mensen een grote bedreiging. We worden te dik en obesitas blijft toenemen in de welvarende landen. Met het doneren van jouw MOVE’s kun jij daar iets aan doen!

DOE JIJ OOK MEE?

Leuk! Meld je dan aan bij Multifit Tilburg en doe GRATIS mee. Ben je al lid, vraag dan aan een medewerker wat te doen. Elke move telt: binnen én buiten! Dus volg die extra sportles, loop nog een rondje extra, pak die gewichten nog maar eens beet of fiets net even sneller. Alleen of samen met je vrienden, de andere leden van de sportschool, je groepsles, hardloop- of fietsgroep doneer je de prijs afhankelijk van de behaalde MOVEs aan Stichting Joepiez.

GRATIS DEELNAME

Ben je nog geen lid van Multifit, dan kun je in de periode van 16 maart t/m 4 april 2020 GRATIS deelnemen aan de sportfaciliteiten van Multifit. Je bent van harte welkom!

Op deze manier lever jij een actieve bijdrage aan het verlagen van obesitas, wereldwijd. Vorig jaar zijn er met deze actie maar liefst 792 miljoen MOVEs wereldwijd opgehaald! Samen gaan we voor een wereldwijde gezonde levensstijl!

Wil je meer informatie? Loop bij ons binnen, Bladelstraat 4 in Tilburg (Reeshof) of neem contact met ons op 013 571 63 50, of via: www.multifit.nl

DOWNLOAD HIER DE APP.

Google Play -> hier
App Store -> hier

 

 • Vitaal 60-plussers

  "Het voelt veilig om te sporten bij Multifit met name door de spat/kuch schermen en de extra maatregelen die zijn genomen."

  Vitaal 60-plussers
 • Merle, 23 jaar

  "Biocircuit is ideaal, ik kan een workout doen wanneer het mij uit komt en heb echt het gevoel dat ik gesport heb!"

  Merle, 23 jaar
 • Monica, 57 jaar

  "Door mijn drukke baan en sociale leven heb ik weinig tijd om te sporten, maar door Biocircuit is dat geen excuus meer"

  Monica, 57 jaar
 • Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)

  "Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!"

  Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)
 • Leona Bembi, 38 jaar

  "Multifit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb gekregen en dat ik me veel fitter voel dan voorheen!"

  Leona Bembi, 38 jaar
 • Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)

  "Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!"

  Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)
 • Maud Hessels, 6 jaar

  "Als ik oud genoeg ben kom ik ook fitnessen, daarom bewaar ik het Multifit ledenpasje. Ik ga de juffen heel erg missen"

  Maud Hessels, 6 jaar
 • Silvie Beers, 44 jaar

  "Mutifit heeft een breed aanbod, veel verschillende lessen, een gemoedelijke sfeer met de focus op aandacht voor de klant."

  Silvie Beers, 44 jaar
 • Suzanne van Hemert, 23 jaar

  "Professioneel team. Ze begeleiden je goed en geven persoonlijk advies."

  Suzanne van Hemert, 23 jaar
 • Wil jij een SAMSUNG 55 inch 4K UHD Smart TV winnen?

  Wil jij een SAMSUNG 55 inch 4K UHD Smart TV winnen?

  Wie geef jij een gratis proefweek cadeau? Geef je vriend(in), familie, collega of kennis op en maak kans!

  Lees meer
 • Multifit Tilburg gaat samenwerken met Fysiomore

  Multifit Tilburg gaat samenwerken met Fysiomore

  Multifit Tilburg en Fysiomore gaan per 1 september 2020 samenwerken op de locatie in Tilburg (Reeshof). Fysiomore is een fysiother

  Lees meer
Meer nieuws