Noteer alvast in jouw agenda: 19 mei dat binnen sporten weer mag

We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop. 
Tijdens de laatste persconferentie maakte het demissionaire kabinet bekend, dat de lockdown- versoepelingen per 28 april ingaan en dat we per 19 mei weer binnen mogen sporten.  

Tijdens de vorige lockdown heeft de fitness branche aangetoond dat dit veilig en verantwoord kan en het open stellen van de binnen fitness kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan. Zodra de richtlijnen van de overheid en de definitieve openingsdatum duidelijk(er) zijn, hoor je van ons. 

MULTIFIT OUTDOOR

Wij betreuren dat de overheid nog steeds niet in haar beslissingen het verantwoord bewegen meeneemt om COVID-19 te bestrijden. Diverse wetenschappelijke onderzoeken en studies hebben aangetoond, dat wij in deze pandemie ongezonder zijn gaan eten en minder zijn gaan bewegen. Met als gevolg dat 25% van de Nederlandse bevolking 5,6 kilo is aangekomen.

Blijkbaar heeft het kabinet geen oor naar het preventief bestrijden van het coronavirus. Toch is ook aangetoond dat mensen met een goede conditie en goed gewicht minder ernstig ziek worden van het virus en dus ook minder kans hebben om op de overvolle IC’s terecht te komen.

Multifit zet zich al jaren keihard in om inactiviteit tegen te gaan en biedt ook tijdens deze lockdown allerlei BUITEN-activiteiten aan. Gelukkig zien we dat meer dan de helft van onze leden hiervan gebruik maakt en keihard blijven werken aan hun gezondheidsdoelen.  

Helaas is het middel nu anders dan dat je van ons gewend bent, maar het doel niet! En dit alles veilig en verantwoord volgens de richtlijnen van het RIVM. 

  • Wij zijn de stok achter de deur
  • Voel je lekkerder in je vel
  • Voel je fitter
  • Anti stress middel
  • Boost jouw immuunsysteem

Check hier wat wij nu aanbieden op weg naar resultaat, op weg naar een weerbaarder jij!

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer