Nederland wordt weer fit - 10 weken programma

De sluiting van de fitnessclubs vanwege de coronapandemie heeft een grote negatieve impact op je fysieke en mentale fitheid, vitaliteit en gezondheid. Jij bent in de coronatijd misschien ook wel zwaarder geworden, je conditie en kracht is afgenomen en je sociale contacten zijn sterk beperkt. Niet voor niets roepen steeds meer organisaties en medici het demissionair kabinet op om te investeren in een gezonde leefstijl van mensen. Nederland moet weer fit worden! Dat is ook de maatschappelijke opdracht voor de fitnesssector in Nederland, dé branche die staat voor een fitter, vitaler en gezonder land.

NL Actief start daarom maandag 13 september 2021 samen met enkele honderden erkende clubs en personal coaches de campagne Nederland wordt weer fit!
NL Actief is de branchevereniging van de erkende sport- en beweegbedrijven in Nederland.

START NEDERLAND WORDT WEER FIT!

Iedere week op maandag ontvang jij als sporter het online magazine.

WAT HOUDT DE CAMPAGNE IN?

Gedurende 10 weken gaan wij met jou aan de slag om je conditie en kracht te verbeteren, coronakilo’s weg te werken en meer ‘geluk’ te ervaren. Iedere week staat één van deze drie doelen centraal. In de eerste week bepaal jij je eigen doelen op het gebied van conditie, kracht en gewichtsverlies. In de vijfde week vindt een tussenmeting plaats, in de tiende (laatste) week de eindmeting. Op deze wijze laten we zien hoe we als branche een bijdrage leveren aan de gezondheidswinst van Nederland.

THEMA’S

Gedurende 10 weken gaan we samen met onze kennispartners aan de slag om een impuls te geven aan de conditie, kracht, voeding, geluk en ontspanning.

DEELNEMEN

Multifit leden kunnen gratis aan dit programma deelnemen. 
Ben je nog geen lid? Wordt dan lid van Multifit en ontvang het programma volledig gratis in combinatie met een 1 of 2 jaar programma.

Klik hier en meld je direct aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 september a.s.

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer