ng="nl"> Sportschool Multifit voor Fitness in Tilburg en Hilvarenbeek - My story: Marie-Louise Ross (59) en Jolanda de Laak (53)

My story: Marie-Louise Ross (59) en Jolanda de Laak (53)

“Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!” ~ Marie-Louise ~

“Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!” ~ Jolanda ~

Marie-Louise: Ik was op zoek naar een sportschool bij mij in de buurt. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen stapte voelde het als thuiskomen, een open en warme sfeer. Ik ben sindsdien niet meer weggegaan en sport inmiddels al een aantal jaren met veel plezier als trouwe klant bij Multifit.

De reden dat ik ging sporten was om af te vallen en fitter te worden, dat is inmiddels ook zeker gelukt met een aantal kilootjes minder en een fitter gevoel ga ik nu door het leven. Maar niet alleen het resultaat is top, ik heb er ook nog een super leuke vriendschap bij gekregen!

Jolanda: Ook ik ben inmiddels al heel wat jaren aan het sporten bij Multifit. Toen ik de term fitness voorbij hoorde komen leek het me leuk om een keer een kijkje te nemen bij een sportschool en dat was Multifit.
Het voelde direct goed bij Multifit. Ik ging sporten om wat minder blessure gevoelig te worden. Ik merk dat het werkt en voel ook dat ik meer fysiek aankan. Door fitness ben ik echt een stuk fitter geworden en ook ik heb er een super leuke vriendin aan over gehouden.

FunXtion

Marie-Louise en Jolanda startten bij Multifit met krachttraining. Echter op de krachttoestellen misten ze toch de gezelligheid van het samen met andere trainen. Ze wilden liever een programma waarin serieus trainen gecombineerd werd met fun en sociale interactie. FunXtion werd hun ideale trainingsvorm in slechts 30 minuten.

Marie-Louise & Jolanda: Sinds wij meedoen met de FunXtion trainingen is het veel leuker om te komen trainen. Omdat het op vaste tijden geven wordt kom je regelmatig dezelfde mensen tegen en leer je al trainend nieuwe mensen kennen. Zo hebben wij elkaar ook leren kennen en zijn sindsdien super goede vriendinnen! We motiveren elkaar om te komen sporten en sporen elkaar om niet op te geven.

P.S.: Wij zoeken nog meer leuke vrienden en vriendinnen die met ons samen de FunXtion lessen mee willen volgen, dus als je interesse hebt, kom vooral een keer mee doen! Tot snel bij Multifit!

 • Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)

  "Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!"

  Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)
 • Leona Bembi, 38 jaar

  "Multifit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb gekregen en dat ik me veel fitter voel dan voorheen!"

  Leona Bembi, 38 jaar
 • Menno de Vries, 26 jaar

  "Mijn leefstijl is totaal veranderd! Ik voel me fitter, heb meer spiermassa en ben mentaal veel sterker geworden."

  Menno de Vries, 26 jaar
 • Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)

  "Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!"

  Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)
 • Maud Hessels, 6 jaar

  "Als ik oud genoeg ben kom ik ook fitnessen, daarom bewaar ik het Multifit ledenpasje. Ik ga de juffen heel erg missen"

  Maud Hessels, 6 jaar
 • Silvie Beers, 44 jaar

  "Mutifit heeft een breed aanbod, veel verschillende lessen, een gemoedelijke sfeer met de focus op aandacht voor de klant."

  Silvie Beers, 44 jaar
 • Suzanne van Hemert, 23 jaar

  "Professioneel team. Ze begeleiden je goed en geven persoonlijk advies."

  Suzanne van Hemert, 23 jaar
 • Harry van Alphen, 80 jaar

  "Ik voel me een stuk vitaler sinds ik de lessen Seniorenfit volg bij Multifit"

  Harry van Alphen, 80 jaar
 • Lianne Soetens, 47 jaar

  "Door de goede begeleiding op gebied van bewegen en voeding ben ik sinds de start bij Multifit, 3 maanden geleden, 10 kg kwijt!"

  Lianne Soetens, 47 jaar
 • Sophie de Jong, 16 jaar

  "Ik voel me fitter en mijn spieren zijn sterker geworden sinds ik train bij Multifit"

  Sophie de Jong, 16 jaar
 • Start je goede voornemens met het Fatburn Project!

  Start je goede voornemens met het Fatburn Project!

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden Multifit Tilburg

  Aangepaste openingstijden Multifit Tilburg

  Van zondag 23 t/m vrijdag 28 december is alleen de fitness-ruimte van Multifit Tilburg en Only Fitness gesloten.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.