De voordelen van eiwitten

Voel je fit en sterk met onze eiwitshakes

Of je nou een recreatieve sporter of atleet bent, de plantaardige eiwitshakes van Orangefit in samenwerking met Multifit Tilburg Reeshof, helpen je fit en sterk te voelen. De proteïneshakes die wij gebruiken zijn van natuurlijke plantaardige eiwitten. Dat is vegan-friendly, goed voor de planeet en super smaakvol. We vertellen je er graag meer over.

De natuur heeft het beste met je voor

Daarom is de eiwitshake van Orangefit gemaakt van puur en hoogwaardig erwtenproteïne, en dus helemaal vrij van dierlijke eiwitten. Plantaardig erwtenproteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan alle andere plantaardige eiwitten. En die bouwstenen heb je hard nodig, onder andere voor spierherstel en -opbouw. De natuurlijke aroma’s en plantenzoetstof maakt de eiwitshake ook nog eens verrassend lekker.

Erwtenproteïne boost spieropbouw

Eiwitten zijn echte alleskunners. Ze maken je sterker, helpen je spieren herstellen en geven je energie. Eiwitten hebben een hoop taken, en daarom is het belangrijk dat je er elke dag genoeg van binnenkrijgt. Vraagt je werk of sportroutine veel lichamelijke inspanning of eet je niet veel eiwitten? Vul dat tekort dan gewoon aan met een eiwitshake. Deze is bij Multifit te bestellen aan de receptie en staat na jouw training voor je klaar. Ook zijn de producten per zak van 1000g verkrijgbaar, hier haal je 40 shakes uit.

De plantaardige topper onder de eiwitshakes

De Protein eiwitshake van Orangefit is natuurlijk, makkelijk en favoriet in smaak. Ze gebruiken de koning van de erwten voor de plantaardige eiwitshake: gele spliterwten. Deze toppers zijn licht verteerbaar en een complete bron van eiwitten. Voor de echte kenner: Orangefit Protein bevat alle aminozuren die je lichaam nodig heeft. Of je nou van aardbei of vanille houdt, de Protein is er in verschillende lekkere smaken. Per schepje krijg je ongeveer 20 gram eiwit binnen. Met een paar schepjes per dag zit je al gauw goed.

Hoeveel eiwitten heb ik per dag nodig?

Je lichaam bestaat voor zo’n 15 tot 20 procent uit eiwitten of proteïnen. Je lichaamsgewicht, leeftijd en hoe actief je bent bepalen je benodigde eiwitinname. Een goede vuistregel is 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag.

Sport je regelmatig, ben je vegetariër, veganist of zwanger? Dan heb je wat extra nodig. Zie de tabel hieronder. 

Aanbevolen hoeveelheid eiwitten per dag per groep
Speciale groepen In grammen
per kilogram
Zwangerschap  0,9
Regelmatig sporten  1,5
Vegetariër/veganist  1,3

Borstvoeding

 1

Jongens & Mannen

 
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8
Meisjes & Vrouwen  
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8

 

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer