Join the Multifit Christmas Drive-In!

De Multifit Christmas Drive in

Op 2e kerstdag is iedereen welkom bij Multifit! Ondanks we ons op dit moment in een lockdown bevinden, weerhoud ons dat er niet van om van 2e kerstdag een leuke dag te maken. Zo organiseren wij dit jaar de gratis MC drive in!

Wat ga je doen?

Je gaat mee doen aan het half uur durende Multfit Drive In circuit. Met verschillende oefeningen zoals de 'Fiets Navidad', 'Sleigh Ride', Jingle Dumbbells, de 'Driving Home For Christmas', 'Let it Row', de 'Rudolph the Rednose Reindeer' en als afsluiter de 'Santa Stretch For Me'. Aan het einde van je training staat er een lekker drankje voor je klaar bij het knetterende kampvuur.

Wanneer?

Op 2e kerstdag van 9:00 uur tot 11:00 uur kun je je elke 4 minuten inschrijven. Let op! De Christmas Drive-in is gratis. Reserveer hier jouw plekje, want VOL=VOL!

RE-OPENING | Welcome back again

Wat een super nieuws! Het nieuwe jaar begint op morgen! Tijd om je goede voornemens waar te maken. Een nieuw begin, nieuwe uitdaging en nieuwe leefstijl.  Wat hebben wij jullie gemist! Multifit is de plek om samen te komen...

Huur nu jouw work out materiaal!

Haal het maximale uit jouw home work-out! Vanaf vandaag is het mogelijk om een XCORE buis en/of een Barbell set te huren. De XCORE buis is er in de maten: S/M/L/XL en de Barbell set bestaat uit een stang en schijven van: 2x 5 KG,...

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer