ng="nl"> Multifit Personal Trainer: Paul Appels

Multifit Personal Trainer: Paul Appels

Mijn naam is Paul Appels, Personal Trainer gevestigd bij Multifit. Mijn passie voor sport is begonnen op jonge leeftijd. Ik was slechts vier jaar oud toen ik begon met judo. Op mijn 15e werd ik voor het eerst Nederlands Kampioen.

Om met de top mee te kunnen draaien merkte ik dat mijn lichaam fysiek nog sterker moest worden. Naast 6x in de week judotraining werd er ook de focus gelegd op fitness, bootcamp, hardlopen, bodypump en jiu-jitsu.

Ik wist nu zeker dat ik van mijn hobby ook mijn beroep wilde maken. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens deze studie ben ik judoles gaan geven en ben ik gaan werken in de fitness als sportinstructeur en als groepslesdocent. (Op dit moment geef ik de lessen bodypump, spinning, BBB, Funxtion en GRITT). De afgelopen 12 jaar heb ik dus veel ervaring op kunnen doen wat ik nu goed kan gebruiken als personal trainer.

Tevens ben ik 4 jaar werkzaam geweest als militair sportinstructeur. Hier ging  een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben voornamelijk bezig geweest met opleidingen, functionele training en het zorgen dat de militairen fit zijn en dus gereed om uitgezonden te worden.

Ik ben gedreven, enthousiast en doelgericht. Met deze eigenschappen wil ik jou helpen om ook jouw doelstellingen te halen. Plezier, dynamiek en succesbeleving staan voorop tijdens mijn lessen. Sporten moet geen verplichting meer zijn maar iets leuks om naar uit te kijken.

Wanneer je kiest voor personal training maak ik een persoonlijk plan waarin elke les een andere dynamische training biedt. Zo blijft trainen leuk, uitdagend en wordt er progressie geboekt. Een mooie kans om de levensstijl te beteren en een duidelijke structuur op te bouwen in de training.

Ik ben er van overtuigd dat elk doel te halen is en daar wil ik jou bij helpen!

Klik voor meer informatie over gratis en vrijblijvend intro gesprek >

 • Merle, 23 jaar

  "Biocircuit is ideaal, ik kan een workout doen wanneer het mij uit komt en heb echt het gevoel dat ik gesport heb!"

  Merle, 23 jaar
 • Monica, 57 jaar

  "Door mijn drukke baan en sociale leven heb ik weinig tijd om te sporten, maar door Biocircuit is dat geen excuus meer"

  Monica, 57 jaar
 • Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)

  "Door de FunXtion-trainingen van Multifit weeg ik al een aantal kilootjes minder en ga ik met een fitter gevoel door het leven!"

  Marie-Louise Ross, 59 jaar (links)
 • Leona Bembi, 38 jaar

  "Multifit heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie heb gekregen en dat ik me veel fitter voel dan voorheen!"

  Leona Bembi, 38 jaar
 • Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)

  "Ik heb veel minder last van blessures en kan steeds meer en voel me veel fitter!"

  Jolanda de Laak, 53 jaar (rechts)
 • Maud Hessels, 6 jaar

  "Als ik oud genoeg ben kom ik ook fitnessen, daarom bewaar ik het Multifit ledenpasje. Ik ga de juffen heel erg missen"

  Maud Hessels, 6 jaar
 • Silvie Beers, 44 jaar

  "Mutifit heeft een breed aanbod, veel verschillende lessen, een gemoedelijke sfeer met de focus op aandacht voor de klant."

  Silvie Beers, 44 jaar
 • Suzanne van Hemert, 23 jaar

  "Professioneel team. Ze begeleiden je goed en geven persoonlijk advies."

  Suzanne van Hemert, 23 jaar
 • Multifit bereidt fietsers, hardlopers, wandelaars voor op de Alpe d'HuZes

  Multifit bereidt fietsers, hardlopers, wandelaars voor op de Alpe d'HuZes

  Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbe...

  Lees meer
 • 4-weekse Kickstart programma

  4-weekse Kickstart programma

  Gezocht: 20 Mensen uit Tilburg e.o. die fitter, slanker of sterker willen worden

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.