VOEDINGSBEGELEIDING

VOEDINGSBEGELEIDING BIJ MULTIFIT TILBURG

De kunst van afvallen ligt in een verandering van leefgewoontes, een andere leefstijl. De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen maar vooral om leefstijlbegeleiding. Onze voedingsexperts stimuleren je dan ook om actief aan de slag te gaan met het veranderen van je leefstijl.


WAAR KUNNEN WE JE BIJ HELPEN? 

  • Naast reguliere begeleiding, bieden wij ook begeleiding voor mensen met diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmaandoeningen.
  • Adviezen en tips (online) ontvangen op momenten dat het jou uitkomt.
  • Adviezen op maat, aangepast aan je leefstijl, voeding- en beweegpatroon.
  • Bepaling van je persoonlijke doelstelling op basis van je lengte, gewicht en situatie.
  • Zorgvuldige omgang met je gegevens zonder dat deze openbaar worden gemaakt aan derden.


HOE GAAN WE TE WERK?

Bij het kennismakingsgesprek met de voedingsexpert wordt je gangbare voeding- en beweegpatroon besproken. Vaak wordt je dan gevraagd om gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden zodat de voedingsexpert inzicht krijgt in je voedingswijze. Alle verzamelde gegevens worden bijgehouden in een persoonlijk dossier.

De voedingsexpert geeft je vervolgens voeding- en beweegadviezen, die je helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken.


WAT LEER JE PRECIES?

  • Gezonde keuzes te maken in je voeding door het leren begrijpen van productinformatie op verpakkingen.
  • Meer over de werking van de stofwisseling en hoe je je lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging.
  • Je krijgt advies over (variatie)mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner en er wordt aandacht geschonken aan gezonde tussendoortjes.


OVER ONZE VOEDINGSEXPERTS

Onze praktijk is aangesloten bij de Vereniging van Diëtisten / BGN gewichtsconsulenten vereniging.  


VERGOEDING

Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien u een (aanvullende) verzekering heeft worden alle behandelingen volledig vergoed. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw gekozen aanvullende verzekering. Bekijk uw polisvoorwaarden omtrent het aantal behandelingen dat vergoed kan worden.
Iedere in Nederland heeft recht op 180 minuten begeleiding van een diëtiste uit de basisverzekering. Echter gaat dit eerst ten koste van uw verplichte eigen risico.
Indien het eigen risico reeds verbruikt is, kunt u kosteloos naar onze voedingsexpert.


VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Iedere klant van Multifit Tilburg heeft de mogelijkheid om een vrijblijvend kennismakingsgesprek voeding in te plannen bij de voedingsexpert van Fysiomore.
Tijdens dit gesprek ( 15 minuten) worden de doelstellingen besproken en worden de mogelijkheden om deze te behalen omtrent voeding besproken.
Afhankelijk van de zorgverzekering worden de vervolg afspraken volledig vergoed.


WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?

Klik hier en laat je gegevens achter

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar VOEDINGSBEGELEIDING nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van VOEDINGSBEGELEIDING

Meer faciliteiten