MASSAGE SALON ZEN

Per 1 februari heeft sportschool Multifit Tilburg een samenwerking met Massage Salon ZEN. Hans Geboers (massage therapeut) heeft zijn ruimte op de 1e etage bij Multifit Tilburg (ruimte voor de kinderopvang). 
Hans is gespecialiseerd in magnesium behandelingen met en zonder massage.
Naast de Magnesium massage geeft hij Chinese Dry Needling, Triggerpointmassage, ontspanningsmassage, Hotstonemassage en Indische gezichtsmassage.


Wat is en doet magnesium massage?

Magnesium is 1 van de 3 belangrijkste levensbehoeftes en dus zeer belangrijk voor uw lichaam.

Magnesium is voor ons als mensen een zeer belangrijk mineraal. Magnesium zorgt voor het goed functioneren van meer dan 300 enzymen in het menselijk lichaam.


Enzymen

Magnesium speelt een belangrijke rol in enzymatische reacties in ons lichaam en algemeen worden ze beschouwd als een stabilisator en regulator van veel processen. Fosfaatverbindingen zijn zeer betrokken in al deze processen. Magnesium is zo belangrijk omdat het de overdracht verzorgt op de spierprikkels en de spiercontractie. Zenuwen, hart- en vaatstelsel en de spieren hebben direct invloed op magnesium.

Zie voor meer informatie de website https://demassagespecialist.eu/magnesium-info

De Massage Specialist en Massage Salon ZEN gebruiken uitsluitend natuurlijke producten met een lichaamseigen magnesiumchloride, hierdoor is de opname via de huid mogelijk, wordt het maag-darm kanaal niet onnodig belast en is de biologische beschikbaarheid zeer hoog.

Magnesium wordt via een magnesium voedingsupplement voor 25% opgenomen in ons lichaam.

Via de transdermale weg (via de huid) wordt magnesium voor 70% opgenomen in uw spieren.

Met een magnesium massage wordt u geheel ingesmeerd met een magnesium gel en vervolgens gaat u de magnesium 40 minuten in laten trekken in een infrarood deken op een tempratuur van 42 graden. Daarna kunt u kiezen voor een massage van 30 minuten van de rug, benen of beide. Ook kunt u kiezen om een magnesium behandeling te laten doen zonder massage.

Deze behandeling is zeer aan te bevelen als u last heeft van uw spieren door strammigheid, vermoeidheid en dergelijke.

Naast een transdermale behandeling is het zeer aan te raden een goed magnesium voedingsupplement in te nemen.

In de massage salon verkoop ik ook hoogwaardige magnesium voedingsupplementen.

In onze magnesium capsules zit alleen magnesium met een hoge kwaliteit  (magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met L-Taurine, Spirulina, Chlorella en vitamine B6.)

aangevuld met stoffen die de opname van de magnesium verbeteren. Er zitten dus geen opvulmiddelen en antiklontermiddelen in en de capsules zijn vega. Naast de supplementen heb ik ook magnesium vlokken, bodycreme en Souplesse.


Wat is Chinese Dry Needling?

Dry Needling kent 2 methodes, namelijk de Canadese methode (wordt gebruikt door de Fysiotherapeut) en de Chinese Methode (Traditional Chinese Medicine TCM)

Vaak hoor ik van cliënten dat Dry Needling veel pijn doet en weinig resultaat heeft. Ze hebben het dan bij de fysio ondergaan en vaak zijn de klachten niet of zeer kort weg.

De Canadese methode van Dry Needling gaat als volgt, de triggerpoint (blokkade in een spierbaan voelt als een knobbel of kabel in de spier) wordt een weinig of niet gemasseerd, vervolgens wordt er een naar met een dikte van 0.5 mm in de Triggerpoint gezet die licht gemanipuleerd wordt en even blijft zitten, de bedoeling dat dan de triggerpoint uitvloeit en de triggerpoint weg gaat. Echter doordat de omgeving van de triggerpoint niet open gaat, kan er weinig of niet wegvloeien.

Bij de Chinese methode (gebaseerd op Chinese Acupunctuur) echter worden er eerst op bepaalde acupunctuur punten in het lichaam acupunctuur naaldjes gezet die 0,25mm dik zijn, deze naaldjes zetten het gehele gebied open. Daarna gaan we met wat diepere massage methodes de triggerpoint behandelen, dit zal wat gevoelig zijn. Als we de triggerpoints voldoende hebben losgemaakt zetten we daar acupunctuur naaldjes van 0.2 mm dikte is, dan manipuleren we die naaldjes een beetje om wat spier reactie te krijgen waarna we die naaldjes 2 minuten laten zitten zodat alle vastzittende afval stoffen weg kunnen vloeien, door de naaldjes die in de meridiaan lijnen zitten blijven de afval stoffen wegvloeien ook al is het naaldje in de triggerpoint al weg.  Door deze methode blijven deze Triggerpoints ook voorgoed weg, helaas neemt dat natuurlijk niet weg dat er andere triggerpoints kunnen ontstaan

Het zetten onze naaldjes is vrijwel pijnloos daar ze zeer dun zijn en snel door de huid gaan.


Multifit leden ontvangen 10% KORTING op een massage naar keuze
Op vertoon van jouw tagger (TG sleutel of membership card)

Ben je geïnteresseerd in een behandeling?
Klik hier voor meer informatie of boek direct hier een afspraak 
Of bel 06 19 08 88 25 of kom langs bij de massagesalon.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar MASSAGE SALON ZEN nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van MASSAGE SALON ZEN

Meer faciliteiten