JEUGDFITNESS

JEUGDFITNESS BIJ SPORTSCHOOL MULTIFIT TILBURG

Ben je nog geen 16 jaar, maar wil je wel fitnessen? Dat kan bij Multifit in Tilburg met het Youngstars Programma. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan of te sporten met leeftijdsgenootjes in een groep.

  • Speciale jeugd lidmaatschappen vanaf € 23,- per 4 weken
  • Deelname aan jeugdlessen (fitness of boksen)
  • Vrij fitness mogelijk (vanaf 12 jaar)


WAAROM JEUGDFITNESS?

Als je nog geen 16 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie op de apparaten in de fitness. Voor kinderen van 6 jaar tot 11 jaar* hebben we daarom Junior Fitness Active. De Multifit instructeur leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit.

Ben jij 12 jaar of ouder dan mag je na het volgen van een speciaal programma helemaal alleen of met vriendjes sporten. Ook mag je deelnemen aan de speciale Junior Active trainingen en Boxing Bagtraining Junior.


JUNIOR ACTIVE FITNESS

Een groepstraining voor jeugd in de fitness en functionele zone van Multifit in Tilburg. De Functionele zone zal direct tot de verbeelding spreken bij kinderen. Het is een mooie, kleurrijke plek waar de kinderen met veel verschillende materialen kunnen ‘spelen’. Meedoen stimuleert niet alleen de fysieke ontwikkeling maar ook de sociale en motorische vaardigheden dit onder deskundige intensieve begeleiding.

Kinderen werken aan:

  • Conditie
  • Weerstand
  • Lenigheid
  • Verbetering van concentratie 
  • Vetverbranding

Junior Fitness Active is voor alle basisschool leerlingen uit Tilburg in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en voortgezet onderwijs leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar.


JUNIOR BOKSZAK TRAINING

Boxing Junior is een bokszak-training waarbij je lekker fysiek bezig bent maar niet lijfelijk op een tegenstander. Je gaat helemaal los op een bokszak en leert de basis (kick)boks technieken.

Naast (kick)boks technieken versterk je jouw lichaam met basisfitness oefeningen op een speelse wijze.


WAAROM JUNIOR BOKSZAK TRAINING?

Je werkt aan je conditie, wendbaarheid, weerbaarheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen in de leeftijd van 11-15 jaar.

Niet lid en benieuwd of jeugdfitness iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportschool voor een vrijblijvende proefles of vul hieronder jouw gegevens in.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar JEUGDFITNESS nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van JEUGDFITNESS

Meer faciliteiten