GROUP CYCLE (spinning)

GROUP CYCLE (spinning) BIJ SPORTSCHOOL MULTIFIT TILBURG

Spring op de Group Cycle om te trainen als een wielrenner terwijl je plezier hebt en ontdekt hoe gemakkelijk het is om fit te blijven of jouw sportieve prestaties te verbeteren.

  • Verbeter je fitheid
  • Volg je prestaties direct na jouw groepsles in de app
  • Onbeperkt Group Cycle bij een lidmaatschap
  • Seizoenssporter? Kies voor een rittenkaart

WAAROM GROUP CYCLE?

Group Cycle is een indoor spinning les, waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Dit wordt gedaan op de meest innovatieve indoor cycle fiets van dit moment.

Group Cycle is HET nieuwste op het gebied van indoor cycling en biedt een ware fietsbeleving van start tot finish. Onder begeleiding van een inspirerende Group Cycle trainer wordt je op ieder niveau uitgedaagd. Volg real-time jouw fietsprestaties op het scherm of je personal console op de fiets. De Group Cycle is ‘s werelds eerste en enige indoor cycling fiets die je training bijhoudt in de Mywellness app, zodat je jouw prestaties kunt verbeteren door een onvergetelijke rijervaring.

Bij Group Cycle bepaalt de trainer de muziek en de choreografie (free-style). 


SPD-SYSTEEM OP DE FIETS

Ben jij een fanatieke fietser en heb je fietsschoenen? Onze fietsen beschikken over een SPD systeem voor een optimale fietservaring. Heb je geen fietssschoenen? Geen probleem met sportschoenen kun je in de normale binding van de fiets stappen. 

Niet lid en benieuwd of Group Cycle iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportschool voor een vrijblijvende proefles Group Cycle of vul hieronder jouw gegevens in.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar GROUP CYCLE (spinning) nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van GROUP CYCLE (spinning)

Meer faciliteiten