FITNESS

FITNESS BIJ SPORTSCHOOL MULTIFIT TILBURG

Calorieën verbranden, werken aan een betere conditie of figuur of spierkracht opbouwen?
De nieuwste kracht- en cardio apparatuur, allemaal van Technogym staan voor je klaar. Kleinschalig met een duidelijk overzicht en oppervlakte van 600 m2 voor jou als sporter en voor ons als fitcoach om van jouw verhaal een succes te maken. 

  • Uniek in regio Tilburg: 4x personal trainingen in de 1e maand door gecertificeerde (4+) trainers
  • Bodyscan met o.a. gewicht, vet-, spier- en vochtpercentage, stofwisselingsnelheid en meer
  • Inclusief persoonlijk advies en plan met elke 4 weken een upgrade programma en evaluatie


BIOCIRCUIT

Wil je een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Dan is Biocircuit van Multifit in Tilburg de oplossing! 


FITCOACH - ONS PLAN, JOUW RESULTAAT. GEGARANDEERD

Ben jij benieuwd welke fitness training past bij jouw doel? Of kun je wel wat uitleg gebruiken van alle fitness apparaten? Bij ons staat er altijd een fitcoach beschikbaar voor jou. Met een persoonlijk advies en plan maken we je wegwijs in de fitness en adviseren we welke fitness oefeningen het beste aansluiten op jouw doel. Heb je een duwtje in de rug nodig om écht aan je doel te werken? Kies dan voor Biocircuit of small group trainingen onder persoonlijke begeleiding van jouw fitcoach. 


FUNCTIONAL TRAINING

Leef je helemaal uit in deze unieke fitness afdeling bij Multifit in Tilburg met een oppervlak van 75m2 kun je gebruik maken van kettlebells, bokszakken, cross-fit racks, olympische stangen, bars, corebags, dumbells en nog veel meer. Behaal maximaal resultaat in korte tijd. Kies voor de Functional MOVE of Functional ABS. 

Deze intensieve full body training duurt 15 tot 30 minuten en wordt dagelijks gegeven in de ochtend, middag en avond. 


GROEPSFITNESS

Heb jij echt een stok achter de deur nodig om het vol te houden en wil je niet veel tijd kwijt zijn met bewegen, dan heeft Multifit de oplossing!
In deze trainingszone worden ook small group trainingen (max. 12 personen) gegeven. Je traint onder enthousiaste leiding van een instructeur je totale lichaam in slechts 30 minuten waarbij je wordt gemotiveerd en gecorrigeerd! 


BEDRIJFSFITNESS

Sportende medewerkers zijn productiever, én minder vaak ziek. Klinkt goed, toch? Als werkgever ben je hier ook (mede) verantwoordelijk voor. Met bedrijfsfitness zorg je voor fittere medewerkers. Multifit heeft verschillende samenwerkingen en partners die het sporten nog aantrekkelijker maken. 


TRAIN MET ONZE APP

In de Mywellness App van Multifit Tilburg reserveer je jouw favoriete groepsles of workout. Track je alle activiteiten buitenhuis en volg je je prestaties en resultaten van jouw trainingen en met metingen of stel jouw persoonlijke vraag in onze coach app waarbij je altijd in contact met jouw eigen fitcoach. 

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar FITNESS nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van FITNESS

Meer faciliteiten