BURN THAT BODY

GROEPSLES BURN THAT BODY BIJ SPORTSCHOOL MULTIFIT TILBURG

Burn That Body is een effectieve en motiverende groepsles, waarbij je werkt met behulp van speciale XCORE buizen aan een fit en strak lichaam.

  • Optimaal calorieën verbranden
  • Werk aan een slanker en strakker lichaam
  • BBB-vormen met een XCORE-buisje


WAAROM BURN THAT BODY?

Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is Burn That Body de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is Burn That Body de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: Burn That Body is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Tijdens de 55 minuten durende Burn That Body workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere Burn That Body les met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om te gaan knallen! Een aantal heftige cardioblokken in combinatie met de XCORE buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De XCORE buizen maken Burn That Body de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.

In het tweede gedeelte van de les werk je doormiddel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen hierna een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down en je spieren doormiddel van stretchoefeningen weer op lengte brengen. De gecertificeerde groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Niet lid en benieuwd of BurnThat Body iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportschool voor een vrijblijvende proefles of vul hieronder jouw gegevens in.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar BURN THAT BODY nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van BURN THAT BODY

Meer faciliteiten