BIOCIRCUIT

BIOCIRCUIT BIJ SPORTSCHOOL MULTIFIT TILBURG

Een compleet en uniek trainingsconcept
Wil je in een kortere tijd veel meer resultaat uit jouw training halen en dit op een effectieve en veilige manier met slechts 2x per week 30 minuten? Dan is Biocircuit van Multifit in Tilburg de oplossing!

Power-training, gewicht verliezen, kracht opbouwen, gezond ouder worden: verschillende redenen om te fitnessen, elk met een eigen aanpak. Een standaardaanpak bestaat niet. Of beter gezegd: bestond niet.
Biocircuit bij Multifit in Tilburg biedt een training op maat waar mee je jouw fitnessdoelen in korte tijd bereikt, mede dankzij de geavanceerde BIODRIVE-technologie. Deze uniek technologie is niet te vergelijken met E-Gym of Milon Cirkel. Deze circuit training is uniek in de regio (Tilburg, Reeshof, Dongen, Rijen en Gilze).

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

WAAROM BIOCIRCUIT: 

  • One login: beginnen is snel en simpel
  • Ongoing training voor maximale efficiëntie 
  • Geen kans op fouten: begeleiding door toestellen en heel vaak een Biocircuit Coach
  • Toestellen die jou kennen en zich aanpassen aan jou
  • Een effectieve training in slechts 30 minuten. 

HOE HET WERKT

De Biocircuit Coach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Boost Performance of afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk.

TRAINING

Na de instellingen kun je trainen. Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten ben je klaar. Tijd om te kletsen heb je niet, maar na een half uur heb je lekker getraind. En kletsen kan dan weer in de lounge :)

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar BIOCIRCUIT nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Foto's van BIOCIRCUIT

Meer faciliteiten