BB-STEP

BB-STEP BIJ MULTIFIT TILBURG

 

Tijdens de BB-STEP pakken we de 2 belangrijke B's van je lichaam aan, Billen en Benen. Natuurlijk vergeten niet de Buik te trainen.  
 

  • Spierversterkend voor billen en benen
  • Met een lidmaatschap kun je onbeperkt deelnemen aan groepslessen
  • Lekkerder in je vel en voel je strakker
  • Uitdagende workout op en rondom de step


WAAROM BB-STEP?

Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën , en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BB-STEP is daarom de perfecte les voor personen die willen afslanken en aan hun conditie willen werken.

We maken hierbij gebruik van diverse materialen, zoals hand/enkel gewichtjes, ballen, tubes, power bands, steps en matjes. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, een betere spierkwaliteit heeft een positieve werking op de vetverbranding.

Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen intensiteit is BB-STEP een zeer toegankelijke workout. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BB-STEP is toegankelijk voor iedereen.


Niet lid en benieuwd of BB-STEP iets voor jou is? Neem dan contact op met onze sportschool voor een vrijblijvende proefles BB-STEP of vul hieronder jouw gegevens in.

Meer informatie en/of aanmelden

Ervaar BB-STEP nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Meer faciliteiten