Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Multifit Tilburg B.V. belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt dan een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Kort samengevat:

  • We bellen je voor meer informatie
  • Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
  • Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Multifit Tilburg B.V..

Sporten bij Multifit Tilburg B.V. is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na onze programma's. Het personeel van Multifit Tilburg B.V. staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Multifit Tilburg B.V. doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Multifit Tilburg B.V. dan ook met je voor je van start gaat!

Wat zeggen anderen?

Gemiddeld geven klanten Multifit Tilburg 5 van de 5 sterren!