Het digitale aanbod bij Multifit Tilburg

Live stream en interactieve workouts met jouw eigen trainer

6 dagen per week, minimaal 2 keer per dag (09:00 en 19:30) is Multifit live met 30 minuten workouts met o.a.: Xcore, BRN, BBB, Zumba, Power en ABS. De workouts worden uiteraard door onze eigen trainers gegeven bij Multifit Tilburg. 
Exclusief voor Multifit leden streamen wij live via Zoom voor een interactieve workout. In de video hier laten we zien wat zoom.us is en hoe het werkt. 
We hebben speciaal voor jou als lid van Multifit, een exclusieve Facebookgroep aangemaakt: Multifit VIPS

Workout gemist? Check ze allemaal terug op het Multifit YouTube kanaal! En beleef de workouts opnieuw! Enne vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

Wat moet je doen?
Klik hier en meld je aan voor de live interactieve workouts via Zoom en doe mee! Uitsluitend voor leden van Multifit Tilburg en Hilvarenbeek!

 

Online persoonlijk StayFit Programma

  • persoonlijke telefonische behoefte bepaling van je coach
  • persoonlijk 'StayFit' online programma (beweeg- en voedingsplan) voor 4 weken op maat
  • evaluatie meeting (week 2 en 4) met jouw coach
  • Altijd in contact met jouw persoonlijke coach via chat!

Ons team zal op korte termijn contact met je opnemen om jouw persoonlijke StayFit programma te bespreken, volledig gericht op jouw behoefte.

Wat heb je nodig?

De Mywellness App van Technogym is nodig om je thuis trainingsprogramma te kunnen volgen. Onze trainers hebben speciaal voor jou @home trainingen gemaakt, deze kan je meteen zien als je MyWellness app opent, check hier de uitleg en de mogelijkheden. Ook gaat je coach je na de telefonische intake contacten via de Mywellness App. Dus deze is noodzakelijk.

Neem contact met ons op via de Mywellness App chat functie. Zie hier korte video, hoe het werkt. Staat er nog geen coach van ons in je app, klik en stuur dan even een mail.
Mocht het lastig zijn om de Mywellness App te installeren, klik en stuur dan even een mail

Meteen goed van start? Neem via de Mywellness app zelf al contact op met jouw coach!

 

Thuis programma's

Multifit heeft speciaal voor jou tijdens de lockdown, leuke en effectieve programma’s geschreven, die je thuis kunt doen. Je traint met behulp van je eigen lichaamsgewicht of met huis-, tuin- of keuken materiaal. Lekker simpel maar zeer resultaatgericht! Kijk snel in de Mywellness-app voor de verschillende programma's. 

Tevens kun je al jouw fitness activiteiten die je indoor en outdoor doet met Runkeeper, Strava, Garmin of Fitbit koppelen aan de Mywellness-app. Hierdoor krijg jij en jouw trainer een goed beeld van je dagelijkse hoeveelheid beweging en kunnen we je nog beter (online) coachen.

Download the mywellness-app en start vandaag! 
 

 

Check hieronder onze uitleg over de functies van de Mywellness-app.

 

Fitsnack.tv

Om je ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle!

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij - als trouw lid van onze club - vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via https://fitsnacks.tv/ en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. Voor de smartphone is een app beschikbaar in appstore of playstore.

Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik de unieke clubcode die je in je mail hebt ontvangen.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden!

Drop it like it's hot - april challenge

April, de start van de lente, Pasen, nog minder dan 100 dagen tot aan de zomer en dus een nieuwe uitdaging.

Paas Events bij Multifit Tilburg

Eén onschuldig paaseitje bevat ongeveer 47 calorieën. Omdat het nooit bij 1 eitje blijft organiseert Multifit verschillende 'Paas events' van vrijdag 15 t/m maandag 18 april.  VRIJDAG 15 APRIL PAAS LUNCH...

Sinds ik gestart ben bij Multifit, heb ik zelfs in de winter een sum

DEMI VAN TILBORG (23 jaar) rechts

Lees meer

Ik ben sterker geworden door de combi van groepslessen en fitness

ALEX GRAAFMANS (23 jaar)

Lees meer

Multifit geeft mij de juiste prikkel tussen lichaam en geest.

KEES TOL (45 jaar)

Lees meer

Ik voel me sterker en zit lekkerder in mijn vel met de workouts van

ANOUK VAN HEES (23 jaar) links

Lees meer