Vragen en antwoorden

Update: 13-04-2021

ALGEMEEN
 

Is Multifit geopend?
Nee helaas, op dit moment zijn wij binnen gesloten op last van het RIVM tot en met 11 mei. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar om je te woord te staan. Klik voor de aangepaste openingstijden. Wel zijn wij geopend voor de outdoor activiteiten op het parkeerterrein van Multifit.

Welke faciliteiten bieden jullie nu aan tijdens de lockdown?
De club is dicht, maar onze dienstverlening is wel beschikbaar. Vooral in deze tijd is blijven bewegen cruciaal en Multifit wil daar volop in blijven bijdragen. Sterker nog, we hebben onze dienstverlening nog persoonlijker gemaakt en leveren nog meer maatwerk.
Online bieden wij Multifit TV aan. Hiermee train je thuis met onbeperkte toegang tot meer dan 100 video’s en volg je onze groepslessen via livestream. Vanaf 22 maart a.s. hebben we 3 outdoor area's: Vrij fitness, Small Group Training en Classes op kunstgras. Kijk hier voor alle service en diensten die Multifit biedt tijdens de lockdown.  

Kan ik materiaal huren tijdens deze lockdown?
Ja, dat kan! Wij verhuren Xcore buizen en Barbell sets (stang, 2x 5kg, 2x 2,5kg en 2x 1,25 kg schijven).
Xcore voor € 2,50 per week (borg € 45,-) en Barbell set voor € 4,50 (borg € 80,-). Interesse? Klik hier en geef door wat je wil. 


OUTDOOR TRAININGEN


Is het wel toegestaan om te trainen?
Volgens het RIVM en de branche organisatie NL-Actief zijn buitenactiviteiten toegestaan tot maximaal 4 personen per bubbel, waarbij onderlinge afstand 1,5 meter blijft en minimaal 3 meter afstand wordt bewaard tussen de verschillende bubbels. Wij houden ons strikt aan de maatregelen die voor de fitness branche gelden.

Ik wil gebruik maken van de Outdoor Activiteiten die Multifit aanbiedt, hoe werkt dit?
Super dat je meedoet. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de Mywellness App op de desbetreffende club (Tilburg of Hilvarenbeek). Selecteer dag, tijd en activiteit en boek direct

Zitten hier verder extra kosten aan verbonden?

Nee, Multifit leden kunnen gebruik maken van deze activiteiten en betalen hun reguliere contributie.

Hoe vaak mag ik een Outdoor Activiteit in de week boeken?
Je kunt maximaal één reservering per dag maken en kunt de volgende reservering pas doen op de dag van de eerste geplande training. We willen namelijk iedereen de gelegenheid geven om hiervan gebruik te maken. Heb hier begrip voor.

Waar moet ik me melden en waar moet ik op letten?

De trainingen worden buiten op het parkeerterrein bij Multifit gegeven. Je meld je maximaal 5 minuten van tevoren. Handdoek verplicht.
Tip: Kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets.

Gaan de activiteiten altijd door?
De Vrije fitness en Small Group Trainingen gaan altijd door, deze worden gegeven in een tent. De Classes kunnen bij slecht weer geannuleerd worden. Dit besluiten we één uur van te voren. Bij slecht weer wordt de Class direct omgezet naar een livestream class die je kunt volgens via de Mywellness App.


LIVESTREAM WORKOUTS & LESSEN / ON DEMAND


Ik wil graag meedoen met een live stream groepsles, kan dat?
Ja, dat kan! Ben je klant van Multifit, dan kun je via de Mywellness-app je gewenste les reserveren. Klik voor meer informatie over Multifit TV.

Kan ik livestream lessen afspelen via mijn tv? 
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream les. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. Check de video hoe dit werkt. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Hoe kan ik een livestream groepsles volgen?
Dit gaat via de Mywellness App, linksboven staat onder ‘Mywellness’ de club. Hier moet staan: ‘Multifit Tilburg’ de livestream groepslessen worden op deze locatie live gegeven. Ben je lid bij Multifit Hilvarenbeek en kun je hier niet van club wisselen, bel of mail ons direct om toegang te krijgen. Check hier de video voor de uitleg en de stappen

Het volgen van onbeperkt livestream groepslessen is wel mogelijk en hoeft per heden niet meer gereserveerd te worden. Dit is ook niet meer mogelijk. De groepsles wordt geactiveerd op het tijdstip van de les. Dan verschijnt op jouw scherm ‘nu deelnemen’.

Ik kan niet alle on demand workouts & lessen van Multifit vinden?
Wat vervelend. We hebben een video gemaakt waar je alle workouts en lessen vind op Multifit TV. Klik hier voor de uitleg 

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. Check de video hoe je dit oplost. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden?
Klik hier voor het actuele rooster.

Hoe moet ik de Mywellness-app downloaden en installeren?
Klik hier voor uitleg en het stappenplan.

Heb je nog geen actief account, klik als je lid bent bij Multifit Tilburg of Multifit Hilvarenbeek start direct met aanmelden. Download daarna de 'Mywellness' app in jouw store hieronder of scan direct de QR-code. Klik voor de korte video van Tjeerd hoe de app werkt en waar je het rooster kunt vinden.


COMPENSATIE REGELING


Check hier de persoonlijke video boodschap van Jan-Willem 

Tot wanneer kan ik mijn compensatie keuze doorgeven?
De twee compensatievoorstellen zijn door ons al bekend gemaakt vanaf 15 december 2020. Je kunt jouw keuze nog tot uiterlijk 1 april a.s. aan ons doorgeven. 

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug tijdens de lockdown?
Wij hebben twee voorstellen ter compensatie, waaruit je kunt kiezen.

Het 1e voorstel is:
Jij steunt Multifit, je betaalt gewoon door. Als je voor deze keuze kiest hoef je niets te doen. We bedanken je zeer hartelijk als je voor deze optie kiest.

Het 2e voorstel is:
Je betaalt gewoon door, maar krijgt over de periode van 15 december 2020 t/m 21 maart 2021, het volledige betaalde contributiebedrag terug in de vorm van een tegoed. Dit tegoed brengen wij in mindering in de eerste 6 betaalperiodes na de lockdown.
Als voorbeeld: stel we zijn 3 betaalperiodes door de lockdown gesloten geweest en jij betaalt € 48,- per betaalperiode. Dan heb je een tegoed van 3 x € 48,- = € 144,- Dit tegoed brengen wij in mindering op de eerst volgende 6 betaalperiodes na de lockdown, dus € 144,- : 6 = € 24,- per betaalperiode en betaal je de eerst volgende 6 betaalperiodes geen € 48,- maar € 48,- minus € 24,- = € 24,-

Als je voor de 2e optie kiest, klik hieronder op de locatie waar je staat ingeschreven:
Multifit Tilburg
Multifit Hilvarenbeek

Wanneer wordt de compensatie verrekend?
Zodra de lockdown wordt opgeheven. Wij hopen dan namelijk voldoende leden te kunnen aantrekken om deze kosten te compenseren.


ALGEMENE VOORWAARDEN


Kunnen jullie het lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. Voor bevriezen van je lidmaatschap gelden dezelfde voorwaarden als altijd. Je kunt die terugvinden in onze Algemene Voorwaarden op onze website.

Ik wil mijn lidmaatschap bij Multifit per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden:

  • Als het bindende termijn van je lidmaatschap is afgelopen, kun je je lidmaatschap stopzetten met 1 maand opzegtermijn
  • Is de bindende termijn van je lidmaatschap nog niet afgelopen, dan kun je helaas niet opzeggen.

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Vul je vraag of opmerking hieronder in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden:

 

Multifit in Tilburg is dé plek voor Zelfstandig Fitness, Small Group Training, Boxing, Biocircuit en vele andere Groepslessen. Bij Multifit ben je zeker van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Als je wilt kun je altijd starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Noteer alvast in jouw agenda: 18 mei dat binnen sporten weer mag

We hebben zeer goed nieuws sportlieveling, er gloort hoop.  Tijdens de laatste persconferentie maakte het demissionaire kabinet bekend, dat de lockdown- versoepelingen per 28 april ingaan en dat we per 18 mei weer binnen ...

De 5 grootste dikmakers

Ben je de afgelopen jaren aangekomen, maar snap je niet waarom? Grote kans dat je te maken hebt met één van de onderstaande dikmakers. Aankomen is in veel gevallen multi-factorieel. Het is moeilijk om de vinger op &eac...

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer