Vragen en antwoorden

Update: 27-11-2021

ALGEMEEN

Hoe garanderen jullie de veiligheid?

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst Multifit
 • Fitness ruimte is heringericht met 1,5 meter afstand tussen de apparaten.
 • Spat- en kuch-schermen tussen alle cardio apparaten.
 • Reserveren voor groepslessen is verplicht tot 5 minuten voor aanvang les. Annuleren van jouw reservering tot 2 uur vooraf. 
 • We hebben in alle groepsles ruimtes/studios beperkte plaatsen beschikbaar. Beschikbaarheid is per ruimte terug te vinden in de Mywellness App.
 • Groepslessen duren 45 of 55 minuten waarbij de ruimtes tussendoor 5 tot 15 minuten extra worden gelucht.
 • Ga je fitnessen, biocircuiten of volg je een Small Group Training dan neem je bij binnenkomst een eigen microvezeldoekje mee. Na jouw bezoek wassen wij het doekje weer uit. In de ruimtes staan voldoende desinfectie sprays.
 • Klimaatsysteem, wij blazen 100% verse gefilterde lucht de ruimtes in, die 100% weer wordt afgezogen.

Natuurlijk houden we ons aan de basis regels van het RIVM én wij voegen er 1 hele belangrijke aan toe die te weinig wordt gemeld!

 • Was vaak en goed jouw handen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
 • Én wil je echt jouw weerbaarheid vergroten dan moet je volgens de Gezondheidsraad minimaal 2,5 uur per week met een hogere hart intensiteit trainen dan recreatief wandelen of fietsen én moet je 2x per week spier- en botversterkende oefeningen doen. Blijf dus trainen bij Multifit!

Daarnaast houden wij ons blijvend aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van onze brancheorganisatie NL-Actief welke leidend is voor onze besluitvorming.

Kan ik komen sporten wanneer ik dat wil?
Ja, je kunt gewoon komen wanneer het schikt in jouw agenda. Je hoeft niet bang te zijn dat we “vol” zitten. Zelfs met de 1,5 meter maatregel hebben we voldoende plek voor iedereen. 

Is QR-code verplicht om te mogen trainen?
Ja, helaas is deze verplicht. Waarom helaas? Wij volgen keurig alle maatregelen op van het RIVM, maar we zijn een gezondheidscentrum, die al jaren zich inzet om mensen gezond te maken, te worden of zijn. Sport is essentieel. De coronacrisis is een gezondheidscrisis. Experts, bonden en branches roepen al lange tijd over het gevaar van inactiviteit voor onze weerstand, ons mentaal en fysiek welzijn. En in de strijd het de baas te zijn is een goede gezondheid het sterkste wapen. 
Heb je vragen over de QR-code kun je ons altijd direct bellen op 013 571 63 50 of mail je vraag via ons contactformulier.

Moet ik mijn clubbezoek reserveren en werken jullie met tijdsloten?
Nee, dat is niet nodig. Onze fitness ruimte is ruim opgezet. De overige ruimtes zijn heringericht als vrij fitness ruimte of om zelfstandig een workout te doen. Reserveren is alleen verplicht bij BIOCIRCUIT, Groepslessen en Small Group Trainingen.

Hoeveel personen mogen tegelijk binnen trainen?
Wij hebben verschillende ruimtes, te weten: FITNESS: maximaal 50 personen, GYMCLASS: maximaal 32 personen, BOXING STUDIO: maximaal 20 personen, FUNCTION STUDIO maximaal 12  personen en BIOCIRCUIT maximaal 12 personen en GROUP CYCLE STUDIO maximaal 16 personen. 

Tot hoe laat zijn jullie open?
In Nederland geldt een avond lockdown, voor alles, behalve essentiële winkels bijv. supermarkt . Onze tijdelijke openingstijden zijn voor de komende 3 weken (t/m 19 december a.s.): maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur, zaterdag en zondag van 08:00-17:00 uur. 

Waar vind ik het laatste nieuws wat jullie doen?
Wij houden alle leden op de hoogte via mail (nieuwsbrief), Mywellness App en/of Multifit App, socials (Facebook en Instagram) en via schermen in de gym. Heb je geen mail mail ontvangen? Kijk in jouw spambox of mail ons direct hierWORKOUTS & GROEPSLESSEN (CLUB / LIVESTREAM / ON DEMAND)

Ik wil graag meedoen met een live stream groepsles, kan dat?
Ja, dat kan op basis van een reservering. Via de Mywellness-app kun je je gewenste les reserveren voor op de club. Ook kun je onze groepslessen volgen via LIVESTREAM waar je wil, thuis of onderweg of kies voor 100+ On Demand lessen en video's ook via de Mywellness-app Klik voor meer informatie over Multifit TV.

Geven jullie boks lessen en mag je sparren?
Wij geven wekelijks boks lessen, kijk in de Mywellness App naar de dagen en tijden of klik hier voor het actuele rooster. Sparren is toegestaan. Na de groepsles houd je weer onderling 1,5 meter afstand.

Kan ik livestream lessen afspelen via mijn tv? 
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream les. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. Check de video hoe dit werkt. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Hoe kan ik een livestream groepsles volgen?
Dit gaat via de Mywellness App, linksboven staat onder ‘Mywellness’ de club. Hier moet staan: ‘Multifit Tilburg’ de livestream groepslessen worden op deze locatie live gegeven. 
Het volgen van onbeperkt livestream groepslessen is wel mogelijk en hoeft per heden niet meer gereserveerd te worden. Dit is ook niet meer mogelijk. De groepsles wordt geactiveerd op het tijdstip van de les. Dan verschijnt op jouw scherm ‘nu deelnemen’.

Ik kan niet alle on demand workouts & lessen van Multifit vinden?
Wat vervelend. We hebben een video gemaakt waar je alle workouts en lessen vind op Multifit TV. Klik hier voor de uitleg 

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. Check de video hoe je dit oplost. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden?
Klik hier voor het actuele rooster.

Hoe moet ik de Mywellness-app downloaden en installeren?
Klik hier voor uitleg en het stappenplan.

Heb je nog geen actief account, klik hier en start direct met aanmelden. Download daarna de 'Mywellness' app in jouw store hieronder of scan direct de QR-code. Klik voor de korte video van Tjeerd hoe de app werkt en waar je het rooster kunt vinden.

Reserveringsregels:

 • Kom als het kan zoveel mogelijk op de fiets.
 • Reserveren kan 7 dagen van te voren vanaf 08:00 uur tot 5 minuten vóór aanvang van de activiteit.
 • Annuleren van reservering kan tot 2 uur vóór aanvang van de activiteit.
 • Niet komen opdagen bij reservering heeft als consequentie 7 dagen niet reserveren, je belemmert immers hiermee iemand anders die wel graag had willen sporten.   
 • Trainer meldt deelnemer aan voor aanvang activiteit (alleen dus bij groepslessen).
 • Kom maximaal 5 minuten vóór aanvang van de gemaakte reservering binnen.
 • Bij lege plekken is het toegestaan om deel te nemen aan het volgende groepsles.


FACILITEITEN

Kan ik de club bezoeken zonder lidmaatschapspas of sleutel?
Nee, zonder lidmaatschapspas of sleutel kun je de club niet bezoeken. Het is van zéér groot belang dat je je lidmaatschapspas of sleutel bij hebt. Zo kunnen wij onze verplichting om bezoeken te registreren nakomen.

Kan ik gebruik maken van de sauna?
Ja, dat kan. Multifit Tilburg heeft 1 sauna cabine in gebruik van de 2. Houd wel rekening met elkaar. In de ontspanningsruimte zijn stoelen aanwezig om lekker te relaxen na jouw inspanning.

Wat zijn de voorschriften van gebruik van de sauna?
Op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de sauna geopend zonder badkleding (doordeweeks van 07:30-17:00 uur, zaterdag en zondag van 08:30-17:00 uur), op woensdag van 07:30-12:00 uur is het dames sauna (zonder badkleding). Dinsdag en donderdag (hele dagen) zijn badkleding dagen.
Volg de richtlijnen en sauna instructies op de entree deur van de sauna.   

Kan ik gebruik maken van het BIOCIRCUIT en hoe gaat dit in zijn werk?
Ja dat kan! Kom je voor BIOCIRCUIT dan ligt er voor jou bij binnenkomst een hygiënisch schoon microvezeldoekje klaar welke je tijdens je training gebruikt om toestellen te desinfecteren. Na afloop van je training gooi je de doek in de wasmand en wij zorgen dat deze weer hygiënisch schoon voor je klaar liggen bij een volgend bezoek. Per station staat een desinfectie spray. 
Spray nooit direct op het toestel maar eerst op het doekje om het toestel te desinfecteren. 
De rusttijd (wisseltijd tussen de toestellen) is aangepast van 35 seconden naar 45 seconden om meer tijd te hebben voor het reinigen. Reserveren is verplicht via de Mywellness App.

Kan ik gebruik maken van de kinderopvang?
Ja dat kan, deze is geopend van maandag t/m zaterdag van 08:00-11:15 uur voor alle leeftijden. Reserveren is niet nodig!

Kan ik gebruik maken van de kleedkamers, douches en lockers?
Ja, dat kan! Kleedkamers zijn geopend om, om te kleden en te douchen. Opbergen van jouw spullen is mogelijk in de gratis lockers. Houdt wel rekening met elkaar. Is het niet noodzakelijk om op de club te douchen, doe dit dan thuis. Maar kom je rechtstreeks uit je werk of ga je meteen door naar je werk is dit zeker mogelijk. Kom zoveel mogelijk in sportkleding naar de club.

Kan ik na het sporten gebruik maken van de horeca?
Ja, dat kan! De horeca is geopend voor een lekkere verse bonen koffie of cappuccino of eiwitten shake voor herstel.

Beschikt Multifit over goede ventilatie systemen?
Ja, afgelopen periode hebben wij de airsocks (klimaatsysteem zakken aan het plafon) extra laten reinigen voor een nog beter ventilatie. ‘Afgewerkte’ lucht wordt voor 100% uit de ruimtes afgezogen en 100% verse, gefilterde buitenlucht wordt gekoeld ingeblazen. Wij zijn door NL-Actief (fitness branche organisatie in opdracht van het RIVM) getoetst en hebben het ‘veilig en verantwoord’ keurmerk ontvangen.

Moet ik verplicht een handdoek gebruiken?
Ja, dat is verplicht.

Ik ben (nog) geen lid, maar ik wil graag op proef komen sporten. Kan dat?
Ja dat kan, het is wel van belang dat je een dagpas aanvraagt via de website of je registreert bij de receptie. Let op: proefsporten is enkel en alleen mogelijk op basis van een vooraf gemaakte afspraak.

Ik ben 65+, zijn er speciale tijden waarop ik veilig kan sporten?
Ja, wij hebben verschillende mogelijkheden waar 65+ kunnen komen sporten.
Maandag, woensdag en vrijdag van 14:00 - 14:30 uur. 

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Vul je vraag of opmerking hieronder in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Multifit in Tilburg is dé plek voor Individueel Fitness, Small Group Training, Boxing, Biocircuit, Jeugdfitness, en vele andere Groepslessen. Bij Multifit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Als je wil kun je altijd starten met 7 Dagen Gratis Fitness, of doe nu de Lidmaatschapstest en kijk welk lidmaatschap het beste bij jou past!

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer