15 mei 2023

Multifit hero van de maand mei: Miriam

Ik ben Miriam, 54 jaar en sport sinds 2015 bij Multifit.
Jaren deed ik met de groepslessen mee, waaronder BBB, Power en Xcore.
Toen kwam corona. Alles was in lockdown, dus ook de zaak waar ik werk moest dicht. Ik had mijn eigen Xcore buis, dus ik kon de online lessen volgen, welke al snel verzorgd werden door Multifit. Aangezien ik natuurlijk niet mocht werken had ik veel vrije tijd. Om die reden ben ik op Youtube een fitness trainer gaan volgen die tien weken lang vijf keer per week workouts deelde, waarbij gebruik werd gemaakt van dumbbells. 

Ik keek er iedere dag naar uit om weer een nieuwe workout te doen. Ik zag mijn lichaam veranderen en ik werd ook sterker.
Mijn conclusie was dat ik het leuk vond krachttraining te blijven doen. Toen eindelijk de lockdown voorbij was, ben ik mijn trainingen gaan voortzetten in de sportschool bij Multifit in Tilburg. Hier werden mijn workouts nóg leuker, omdat ik nu meer keuze had in het gewicht van de dumbbells.

Ik heb voor mezelf een schema dat ik volg van vier tot vijf workouts per week, welke ik nog steeds graag uitvoer met behulp van dumbbells.
Op een vrije dag begin ik mijn dag met sporten in de sportschool. Op de dagen dat ik moet werken kom ik in de avond om mijn workout van die dag te doen.

Daarnaast wil ik als mijn agenda het toelaat drie keer per week de Xcore lessen volgen, omdat dat mijn favoriete groepsles is. Daarnaast vind ik het leuk om samen met Multifit sportmaatjes te sporten. De lessen worden super gemotiveerd gegeven en ik kan helemaal los gaan. Het geeft mij zoveel voldoening.

Multifit is voor mij een gezellige sportschool waar ik niet het gevoel heb dat ik anoniem ben. Mijn missie is gezond en fit te blijven.
Naar mijn mening kan dat alleen als ik inversteer in mezelf door goed voor mijn lichaam te zorgen en te blijven sporten.
Sporten is voor mij een must!
Het houd mij jong in mijn hoofd en ik krijg er super veel energie van.


Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig? Sportschool Multifit in Tilburg helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of sportschool Multifit in Tilburg bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in