16 jul 2023

MULTIFIT HERO VAN DE MAAND JULI: ALI

Ali Salah (23 jaar) is sinds maart 2021 actief bij sportschool Multifit Tilburg. Hij kwam regelmatig voorbij rijden en zag dat wij tijdens de corona periode buiten workouts gaven.

'Dit vond ik interessant en heb me meteen aangemeld, daarna ben ik voornamelijk HIIT (High Intensity Interval Training) en Boks lessen gaan volgen. Nu doe ik voornamelijk krachttraining".  


Wat is jouw doel?

Ik wil fit en gezond blijven. Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven, daarom train ik 3 à 4 keer per week. Ik merk dat ik goede vooruitgang maak en dat komt ook mede dankzij de nieuwe apparatuur van Technogym en de goede coaching die Multifit aanbiedt. Het team is zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar, deze service is voor mij heel belangrijk om mij thuis te voelen.  


Zou je Multifit aanbevelen?

Jazeker! Het fijne aan Multifit is dat er veel mogelijkheden zijn. Je kunt meedoen aan diversen groepslessen (kort of lang), je kunt vrij fitnessen met de coaching van de trainers of individueel met een persoonlijk programma of je kunt deelnemen aan het Biocircuit, naast dat is er ook nog de mogelijkheid om lekker de sauna in te gaan na het sporten. Gelukkig is het nooit heel druk en dat vind ik ook fijn. Je kan lekker je ding doen en hoeft niet te wachten op apparaten die bezet zijn. 

Nieuwsgierig of Multifit Tilburg, dé sportschool voor jou is?
Kom langs of vul hier je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op voor een kennismaking. 

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in