02 jan 2023

Multifit Hero van de maand januari - Stephanie Swagemakers

"Na mijn zwangerschap ben ik redelijk wat kilo’s aangekomen. In 2019 ben ik daarom bij sportschool Multifit Tilburg gestart met sporten. Mijn doel was 2x in de week trainen, maar dit is meer dan 2 jaar blijven hangen op maar 1x per week."

"Ik bleef hangen op hetzelfde gewicht en kwam niet beter in mijn vel te zitten. In 2022 kwam de omslag. Afgelopen mei kreeg ik nierbekkenontsteking, waardoor ik laag in mijn energie kwam maar ook veel af ben gevallen. Dit was HET moment om het verschil te maken."

Hardop lachend vertelt Stephanie hoe ze 6x per week is gaan sporten. ‘Ik heb opeens spieren’! Door te doen wat ze leuk vind, ziet ze duidelijk het verschil. Stephanie heeft het voor elkaar gekregen om 33 kg af te vallen!

"Elke week sluit ik 5 keer aan bij de XCORE lessen en volg ik 1 Functional MOVE (small group training). Na mijn lessen voel ik hoe strak mijn bovenbenen zijn en geeft de spierpijn mij het gevoel dat ik weer goed heb gesport.

Ondanks dat ze trots is op wat ze nu al bereikt heeft ze nog steeds een nieuw doel voor ogen. "Mijn doel is nu mijn spieren te blijven versterken. Misschien ga ik volgende week de POWER eens proberen."

Stephanie is een van de Multifitters met haar eigen verhaal en haar succes! 

Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig? Multifit in Tilburg helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Multifit Tilburg bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in