08 feb 2023

Multifit hero van de maand februari: Eefje van der Plas

Eefje van der Plas ( 34 jaar) is in 2016 bij Multifit Tilburg komen sporten met lichamelijke klachten in schouder en rug. Het zien van cliënten in de zorg heeft haar gemotiveerd om een gezonde leefstijl op te pakken.
 

"Doodgaan in de eerste Xcore les was daarbij een mooie start." zegt ze met een lach. In 2 jaar heeft ze deze klachten kunnen verminderen en haar houding kunnen verbeteren.  Met een alles of niets mentaliteit heeft ze in 2018 toch besloten om even een stap terug te maken. Tot december 2022 een andere sportschool geprobeerd en wat meer structuur en balans gezocht. Helaas lukte dit nog niet voldoende. 

Afgelopen december kwam het bekende gezicht weer terug bij sportschool Multifit!  

Met Power, Xcore en fitness heeft ze haar draai weer gevonden. De motivatie die ze vanuit de groepslessen krijgt vindt ze een hele fijne ervaring. Elke training komt ze weer vanuit Tilburg-noord om het grote aanbod aan groepslessen van Multifit mee te kunnen pakken. 
 

"Inmiddels bijna 2 kilo aan spiermassa opgebouwd, een fijn sport ritme, lichamelijk sterker, maar ook mentaal een grote stap gemaakt in slechts 2 maanden! Gewoon zo lekker door gaan" zegt ze. ‘Rennen met mijn hondje Juup (van Jupiler), familie bezoeken en sporten’. Het volgende doel is een betere planning in mijn eetpatroon. 

 

Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig? Multifit in Tilburg helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Multifit Tilburg bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in