30 jan 2023

De voordelen van eiwitten

Voel je fit en sterk met onze eiwitshakes

Of je nou een recreatieve sporter of atleet bent, de plantaardige eiwitshakes van Orangefit in samenwerking met sportschool Multifit Tilburg, helpen je fit en sterk te voelen. De proteïneshakes die wij gebruiken zijn van natuurlijke plantaardige eiwitten. Dat is vegan-friendly, goed voor de planeet en super smaakvol. We vertellen je er graag meer over.

De natuur heeft het beste met je voor

Daarom is de eiwitshake van Orangefit gemaakt van puur en hoogwaardig erwtenproteïne, en dus helemaal vrij van dierlijke eiwitten. Plantaardig erwtenproteïne is van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan alle andere plantaardige eiwitten. En die bouwstenen heb je hard nodig, onder andere voor spierherstel en -opbouw. De natuurlijke aroma’s en plantenzoetstof maakt de eiwitshake ook nog eens verrassend lekker.

Erwtenproteïne boost spieropbouw

Eiwitten zijn echte alleskunners. Ze maken je sterker, helpen je spieren herstellen en geven je energie. Eiwitten hebben een hoop taken, en daarom is het belangrijk dat je er elke dag genoeg van binnenkrijgt. Vraagt je werk of sportroutine veel lichamelijke inspanning of eet je niet veel eiwitten? Vul dat tekort dan gewoon aan met een eiwitshake. Deze is bij Multifit Tilburg te bestellen aan de receptie en staat na jouw training voor je klaar. Ook zijn de producten per zak van 1000g verkrijgbaar, hier haal je 30 shakes uit of kies je voor gemak dan is een 10x shake kaart iets voor jou! 

De plantaardige topper onder de eiwitshakes

De Protein eiwitshake van Orangefit is natuurlijk, makkelijk en favoriet in smaak. Ze gebruiken de koning van de erwten voor de plantaardige eiwitshake: gele spliterwten. Deze toppers zijn licht verteerbaar en een complete bron van eiwitten. Voor de echte kenner: Orangefit Protein bevat alle aminozuren die je lichaam nodig heeft. Of je nou van aardbei of vanille houdt, de Protein is er in verschillende lekkere smaken. Per schepje krijg je ongeveer 20 gram eiwit binnen. Met een paar schepjes per dag zit je al gauw goed.

Hoeveel eiwitten heb ik per dag nodig?

Je lichaam bestaat voor zo’n 15 tot 20 procent uit eiwitten of proteïnen. Je lichaamsgewicht, leeftijd en hoe actief je bent bepalen je benodigde eiwitinname. Een goede vuistregel is 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag.

Sport je regelmatig, ben je vegetariër, veganist of zwanger? Dan heb je wat extra nodig. Zie de tabel hieronder. 

Aanbevolen hoeveelheid eiwitten per dag per groep
Speciale groepen In grammen
per kilogram
Zwangerschap  0,9
Regelmatig sporten  1,5
Vegetariër/veganist  1,3

Borstvoeding

 1

Jongens & Mannen

 
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8
Meisjes & Vrouwen  
0 t/m 2
maanden
 1,8
3 t/m 5
maanden
 1,4
6 t/m 11
maanden
 1,2
11 t/m 13 jaar  0,9
14 t/m 70+ jaar  0,8

 

Heb je moeite om in shape te komen, of heb je een stok achter de deur nodig? Multifit in Tilburg helpt je structureel op weg naar een fitter, gezonder en slanker lijf. Tijdens onze kennismaking vertellen we je hoe we werken en hoe we je kunnen helpen om je doel te bereiken. 

Doe nu de unieke online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen of Multifit Tilburg bij jou past.


Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in