15 sep 2022

BE ACTIVE AT MULTIFIT TILBURG!

Dat wij bij Multifit Tilburg nooit stil zitten, dat weet je ongetwijfeld al. Maar op 21 september zijn we helemaal niet meer te houden; het is dan landelijke BEACTIVE DAY 2022! Een dag waarop wij gaan stuiteren van enthousiasme met zijn allen, of eigenlijk nu al.

En omdat wij graag sporten, en dit het liefste met zoveel mogelijk andere fanatiekelingen doen organiseren wij op deze dag nog meer leuke en sportieve activiteiten als normaal. We organiseren van 08:00-22:00 uur diversen groepslessen, proeverijen, techniek trainingen en nog veel meer! En dit alles, geheel gratis voor iedereen! En natuurlijk is dit alles ook voor bestaande leden vrij toegankelijk.


ONGEDWONGEN KENNISMAKEN

Een heerlijke, ongedwongen manier om kennis te maken met de persoonlijkste en gezelligste sportschool van Tilburg. En mocht je na deze dag de smaak te pakken hebben, dan hebben we meteen een topactie voor jou in de aanbieding. Want als je naar aanleiding van deze dag besluit lid te worden, dan betalen wíj de eerste 4 weken. Dat is dus een welkome verrassing in dure tijden! Wie wil dat nou niet?


WIJ TRAKTEREN ALTIJD DE EERSTE KEER

Mocht je 21 september helaas niet kunnen, schroom dan niet om later eens langs te komen bij Multifit Tilburg. De eerste 7 dagen sporten trakteren wij namelijk altijd. Je kunt het natuurlijk ook combineren met de leuke activiteiten en extra’s die wij op 21 september bieden!

Benieuwd geworden naar de BEACTIVE DAY 2022? Kijk dan snel voor meer informatie op het lesrooster op onze site. 

Wij kunnen niet wachten om met jullie allemaal er een heerlijke, actieve dag van te maken. Tot dan!

PS: Het huidige rooster van die dag is gewijzigd. Tip: probeer zeker iets nieuws of ga eens out of the box ;-)

 

Meer informatie

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in