Welke faciliteiten heeft sportschool Multifit Tilburg?

WAT WIJ BIEDEN

Bij Multifit in Tilburg kun je keihard sporten, maar ook net zo hard ontspannen. Met al onze programma's heb je onbeperkt toegang tot onze club en onze wellness. Start met de meest effectieve training van 30 minuten op het Biocircuit. Of ga aan de slag in onze functionele trainingszone met bokzakken en dumbells of doe mee met één van de 80 live workouts per week of verwen jezelf met een bezoek aan de sauna's en ontspanningsruimte.

Multifit in Tilburg is dé plek voor Individueel Fitness, Small Group Training, Boxing, Biocircuit, Jeugdfitness, en vele andere Groepslessen. Bij Multifit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Als je wil kun je altijd starten met 7 Dagen Gratis Fitness, of doe nu de Lidmaatschapstest en kijk welk lidmaatschap het beste bij jou past!

 • Outdoor workout: The Oxygen

  Outdoor workout: The Oxygen

  Een total full body workout voor zowel conditie, vetverbranding en spierversterking in één training van slechts 45 minuten in de buitenlucht. Van air-bikes tot battle ropes, dumbbells en bokszakken. Alles om jouw fitheid en shape naar een next level te brengen!

  Lees meer
 • 100+ On Demand lessen & workouts

  100+ On Demand lessen & workouts

  Multifit On Demand biedt je de beste workouts en lessen, overal en altijd op vrijwel elk apparaat. We hebben de workouts die we geven in club aangepast en online beschikbaar gemaakt. Met meer dan 100 video’s hebben we een groot aanbod van trainingen van 10 tot 55 min.

  Maak kennis met Multifit
 • Livestreaming Groepslessen

  Livestreaming Groepslessen

  Breng de groepsdynamiek van groepslessen naar je woonkamer. Neem live deel aan een van onze groepslessen die worden gegeven op vaste dagen en tijden via onze stream. Zo blijf je veilig en verantwoord sporten!

  Maak kennis met Multifit
 • Biocircuit

  Biocircuit

  Biocircuit biedt een gepersonaliseerde oplossing om je in slechts 42 minuten te helpen je fitness doelstellingen te bereiken. Je workout is snel, effectief en staat altijd voor je klaar!

  Maak kennis met Multifit
 • Kinderopvang

  Kinderopvang

  Multifit heeft een eigen gratis kinderopvang service. Onze ervaren en zorgzame medewerkers zorgen ervoor dat jouw kind zich prima vermaakt, zodat jij je volledig kan focussen op het sporten. Kinderopvang is voor alle leeftijden, 6 dagen per week van 08:30-11:30 uur.

  Maak kennis met Multifit
 • Jeugdfitness

  Jeugdfitness

  Ben je nog geen 16 jaar, maar wil je wel fitnessen? Dat kan bij Multifit met het Junior Programma. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan of te sporten met leeftijdsgenootjes in een groep.

  Lees meer
 • Functionele Training

  Functionele Training

  Voor wie kilo's kwijt wil, een strakker lijf wenst of gewoon in shape wil blijven, is deze small group training . Jouw workout is kort, krachtig, met heel veel persoonlijke aandacht én met 100% resultaat! Gericht op het hele lichaam.

  Lees meer
 • Fitness

  Fitness

  De nieuwste kracht- en cardio apparatuur, allemaal van Technogym staan voor je klaar. Alles om van jouw verhaal een succes te maken.

  Lees meer
 • XCORE

  XCORE

  Wil jij je buikspieren maximaal trainen? Doe mee met XCORE. Tijdens deze explosieve les maak je gebruik van een XCO-Trainer, een buis gevuld met grit. Deze geeft tijdens de training een extra belasting aan je core-spieren voor een superstrakke buik.

  Maak kennis met Multifit
 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een fitnessprogramma met dans en aerobics. Zumba is gebaseerd op dansen zoals hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, mambo en vechtkunst. Squats en lunges maken er ook deel van uit.

  Maak kennis met Multifit
 • BOOTY

  BOOTY

  Wil jij graag jouw billen en benen trainen? BOOTY is een stevige workout waarbij buik, benen maar VOORAL billen worden getraind. Deze workout focust zich op deze spiergroepen met diverse oefeningen die hierbij aansluiten.

  Maak kennis met Multifit
 • BBB (buik, billen & benen)

  BBB (buik, billen & benen)

  Tijdens de BBB pakken we de 3 belangrijkste B's van je lichaam aan, namelijk Buik, Billen en Benen! We trainen tijdens deze les al deze 'probleem gebieden' met behulp van cardio- en krachtoefeningen.

  Maak kennis met BBB!
 • HI'BBB

  HI'BBB

  De 3 belangrijkste B's van je lichaam pakken we aan, namelijk Buik, Billen en Benen! We trainen tijdens deze les al deze 'probleem gebieden' met behulp van cardio- en krachtoefeningen op een hogere intensiteit.

  Maak kennis met Multifit
 • POWER

  POWER

  POWER is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. POWER is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

  Maak kennis met Multifit
 • HIIT

  HIIT

  HIIT is een effectieve full body training. Aan de hand van body weight training, boxing, free weight en core training breng jij je lichaam naar éen hoger niveau. Uithoudingsvermogen, buikspieren en explosieve kracht.

  Maak kennis met Multifit
 • Body & Mind

  Body & Mind

  Een combinatie les van Pilates, Yoga, Thai Chi en Relaxercise. Onderdeln die aanbod komen zijn flexibiliteit, kracht, stabiliteit (balans), ademhaling en ontspanning. De essentie is ontladen en opladen.

  Maak kennis met Multifit
 • Yoga

  Yoga

  Yoga gaat, net als het leven, over het vinden van is geluk en sereniteit in het heden. Iedereen kan yoga beoefenen. Onafhankelijk van leeftijd, ervaring, of flexibiliteitsniveau - kunnen we allemaal baat hebben bij yoga als we “mentale flexibiliteit” en geduld bewaren

  Maak kennis met Multifit
 • Group Cycle

  Group Cycle

  Spring op de Group Cycle om te trainen als een wielrenner terwijl u plezier hebt en ontdekt hoe gemakkelijk het is om fit te blijven of uw sportieve prestaties te verbeteren.

  Maak kennis met Multifit
 • BURN that BODY

  BURN that BODY

  Een effectieve en motiverende workout, waarbij je werkt met behulp van speciale XCORE buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combi van conditioneel en spierversterkende oefeningen is BURN that BODY de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden.

  Maak kennis met Multifit
 • (Kick)Boxing HIIT

  (Kick)Boxing HIIT

  Deze high intensity workout verrast je keer op keer. Deze les combineert verschillende oefeningen op de bokszak met andere uitdagende lichaamsoefeningen en buikspierwerk. Deze leuke, zware circuittraining is geschikt voor alle fitness en boks niveau's.

  Maak kennis met Multifit
 • (Kick)Boxing Bagtraining

  (Kick)Boxing Bagtraining

  Onze klassieke (kick)bokszaktraining is voor iedereen die een volledige bodyburn workout wilt. Deze complete baktraining geeft je energie, kracht en verhoogt je fitheid enorm. Het is de perfecte mix van standaardtechnieken, uithoudingsvermogen en krachttraining.

  Maak kennis met Multifit
 • Functional MOVE

  Functional MOVE

  Haalt alles uit je workout en maak je hoofd helemaal leeg met Functional MOVE! Het is de stress-killer bij uitstek! In deze functionele circuit groepstraining train je het totale lichaam op gebied van spieruithoudingsvermogen als conditie in slechts 30 minuten!

  Maak kennis met Multifit
 • Functional ABS

  Functional ABS

  In deze functionele circuit groepstraining gericht op de rompspieren. Het doel is om de diepe en oppervlakkige spieren sterker te maken die de romp stabiliseren en bewegen, voornamelijk de buik- en rugspieren.

  Maak kennis met Multifit
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie

  Als klant van Multifit Tilburg is een fysiotherapeut altijd binnen handbereik. Op onze club bevinden zich namelijk specialisten van Fysiomore.

  Lees meer
 • Voedingsbegeleiding

  Voedingsbegeleiding

  De kunst van afvallen ligt in een verandering van leefgewoontes, een andere leefstijl. De begeleiding hiervan vraagt niet alleen om advies op het gebied van voeding en bewegen maar vooral om leefstijlbegeleiding.

  Lees meer
 • Boxing Bagtraining Junior

  Boxing Bagtraining Junior

  Naast (kick)boks technieken versterk je jouw lichaam met basisfitness oefeningen op een speelse wijze. Werk aan je conditie, wendbaarheid, weerbaarheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar.

  Maak kennis met Multifit
 • Junior Active 6-11 jaar

  Junior Active 6-11 jaar

  Een groepstraining in de fitness. Meedoen stimuleert niet alleen de fysieke ontwikkeling maar ook de sociale en motorische vaardigheden. Afwisselend en speels!

  Maak kennis met Multifit
 • Junior Active 12-15 jaar

  Junior Active 12-15 jaar

  Een groepstraining in de fitness. Meedoen stimuleert niet alleen de fysieke ontwikkeling maar ook de sociale en motorische vaardigheden. Afwisselend en speels!

  Maak kennis met Multifit
 • Fit Class

  Fit Class

  Een fitness groepstraining waarbij een mix van cardio (hart/longen)-, kracht- en lenigheids-oefeningen worden gedaan. Je sport onder enthousiaste leiding van een coach je totale lichaam.

  Maak kennis met Multifit
 • Vitaal+

  Vitaal+

  Ideaal voor de vitaal actieve 60-plusser die graag in groepsverband met leeftijdsgenoten wil sporten en wil blijven werken aan weerbaarheid, vitaliteit en gezondheid in een veilige omgeving.

  Maak kennis met Multifit
 • Wellness

  Wellness

  Bij Multifit in Tilburg kun je keihard sporten, maar ook net zo hard ontspannen. Met al onze programma's heb je onbeperkt toegang tot onze sauna's, ontspanningruimte met ligstoelen en koud/warm douches.

  Lees meer

Belangrijke Covid-19 update.

Multifit Tilburg Reeshof is doordeweeks geopend vanaf 07:00-17:00 uur en weekend van 08:00-17:00 uur, meer workouts heel de dag!

THE OXYGEN

Multifit lanceert in december 2021 een nieuwe workout én area, The Oxygen. Een total full body workout in de buitenlucht.

Ik voel me fitter door de livestream lessen van Multifit

CHIARA

Lees meer

De 5 corona kilo's ben ik al kwijt door Multifit TV

TREES

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer