Vragen en antwoorden

Update: 19-11-2020

Welke Corona voorzorgsmaatregelen heeft Multifit getroffen?
Klik hier voor onze Sport -en Wellness voorzorgsmaatregelen.

Hoe garanderen jullie de veiligheid?

 • Fitness ruimte is heringericht met 1,5 meter afstand tussen de apparaten.
 • Spat- en kuch-schermen tussen alle cardio apparaten.
 • Reserveren voor groepslessen is verplicht tot 5 minuten voor aanvang les. Maximaal 1 reservering per dag. Annuleren van jouw reservering tot 2 uur vooraf. 
 • In alle groepsles ruimtes zijn markeringen aangegeven waar je moet staan tijdens de les. Voor uw extra veiligheid hanteren wij hier niet de 1,5 meter maar zelfs 3 meter! 
 • Groepslessen duren 50 minuten waarbij de zalen tussendoor 10 minuten extra worden gelucht.
 • Ga je fitnessen, biocircuiten of volg je Teambeats dan neem je bij binnenkomst een eigen microvezeldoekje mee. Na jouw bezoek wassen wij het doekje weer uit. In de zalen staan voldoende desinfectie sprays.
 • Klimaatsysteem, wij blazen 100% verse gefilterde lucht de ruimtes in, die 100% weer wordt afgezogen.
Daarnaast houden wij ons blijvend aan de richtlijnen van het RIVM en het protocol van onze brancheorganisatie NL-Actief welke leidend is voor onze besluitvorming.


Kan ik komen sporten wanneer ik dat wil?
Ja, je kunt gewoon komen wanneer het schikt in jouw agenda. Je hoeft niet bang te zijn dat we “vol” zitten. Zelfs met de 1,5 meter maatregel hebben we voldoende plek voor iedereen. Mocht je drukte willen vermijden dan adviseren wij om overdag tussen 11:30 – 17:00 uur of in vroege avond tussen 17.00 – 19.00 uur te komen.

Moet ik mijn clubbezoek reserveren en werken jullie met tijdsblokken?
Nee, dat is niet nodig. Onze fitness ruimte is ruim opgezet. De overige ruimtes zijn heringericht als vrij fitness ruimte of om zelfstandig een workout te doen. 

Waarom moet je reserveren?
Het RIVM verplicht sportscholen met reservering te werken, de reden hiervoor is om geen grote piek van mensen te voorkomen en zo gespreid mogelijk te komen en mocht er een corona besmetting opduiken kunnen wij snel opsporen wie er op dat moment in de club is geweest.

Moet ik een mondkapje dragen bij Multifit?
Nee, mondkapjesplicht is nog geen verplichting, maar gaat er binnenkort zeker komen. Om er maar alvast aan te wennen, adviseren wij deze wel al zo veel mogelijk te dragen, bij verplaatsing in de club. Dus bij binnenkomst en verlaten van de club. Dus daar waar mogelijkerwijs de 1.5 meter afstand in gevaar komt. Op de toestellen is dit niet noodzakelijk (lastig tijdens inspanning) omdat daar de 1.5 meter al gewaarborgd is.

Ik wil graag meedoen met een groepsles, kan dat?
Ja, dat kan op basis van een reservering. Via de Mywellness-app kun je je gewenste les reserveren voor op de club. Ook kun je onze groepslessen volgen via LIVESTREAM waar je wil, thuis of onderweg of kies voor 100+ On Demand lessen en video's ook via de Mywellness-app. Klik voor meer informatie over Multifit TV.

Kan ik livestream lessen afspelen via mijn tv? 
Ja dat kan! Synchroniseer eerst je telefoon of tablet met je tv, vervolgens open je de Mywellness App en volg de livestream les. On Demand video's zijn direct vanuit de video's te streamen naar jouw tv. Check de video hoe dit werkt. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Ik krijg geen beeld en/of geluid bij de livestream lessen?
Wat vervelend. Waarschijnlijk staan jouw instellingen in Mywellness App niet goed en heb je geen toestemming gegeven om microfoon en camera te gebruiken. Check de video hoe je dit oplost. Hier voor Apple gebruikers en hier voor Andriod gebuikers.

Waar kan ik het groepslesrooster vinden?
Klik hier voor het actuele rooster.

Hoe moet ik de Mywellness-app downloaden en installeren?
Klik hier voor uitleg en het stappenplan.

Heb je nog geen actief account, klik als je lid bent bij Multifit Tilburg of Multifit Hilvarenbeek start direct met aanmelden. Download daarna de 'Mywellness' app in jouw store hieronder of scan direct de QR-code. Klik voor de korte video van Tjeerd hoe de app werkt en waar je het rooster kunt vinden.

Reserveringsregels:

 • Kom als het kan zoveel mogelijk op de fiets.
 • Reserveren kan 7 dagen van te voren vanaf 08:00 uur tot 5 minuten vóór aanvang van de activiteit.
 • Maximaal 1 reservering per dag
 • Annuleren van reservering kan tot 2 uur vóór aanvang van de activiteit.
 • Niet komen opdagen bij reservering heeft als consequentie 7 dagen niet reserveren, je belemmert immers hiermee iemand anders die wel graag had willen sporten.   
 • Trainer meldt deelnemer aan voor aanvang activiteit.
 • Trainen is 50 minuten (tijdslot), maximaal 5 minuten vóór aanvang van activiteit aanwezig.
 • Bij lege plekken is het toegestaan om deel te nemen aan het volgende tijdsblok.

Kan ik de club bezoeken zonder lidmaatschapspas of sleutel?
Nee, zonder lidmaatschapspas of sleutel kun je de club niet bezoeken. Het is van zéér groot belang dat je je lidmaatschapspas of sleutel bij hebt. Zo kunnen wij onze verplichting om bezoeken te registreren nakomen.

Kan ik gebruik maken van de sauna faciliteiten?
Nee helaas is de sauna ruimte bij Multifit Tilburg nog gesloten. De reden is dat de maatregel is aangepast en maar 1 persoon de sauna cabine mag betreden per 10m2.  

Kan ik gebruik maken van het Biocircuit en hoe gaat dit in zijn werk?
Ja dat kan! Kom je voor Biocircuit dan ligt er voor jou bij binnenkomst een hygiënisch schoon microvezeldoekje klaar welke je tijdens je training gebruikt om toestellen te desinfecteren. Na afloop van je training gooi je de doek in de wasmand en wij zorgen dat deze weer hygiënisch schoon voor je klaar liggen bij een volgend bezoek. Er staan volop desinfectie sprays op het biocircuit. 
Spray nooit direct op het toestel maar eerst op het doekje om het toestel te desinfecteren. 
De rusttijd (wisseltijd tussen de toestellen) is aangepast van 35 seconden naar 60 seconden om meer tijd te hebben voor het reinigen.

Kan ik gebruik maken van de kinderopvang?
Ja dat kan, deze is op de normale tijden geopend. 

Kan ik na het sporten gebruik maken van de horeca?
De horeca is gesloten, wel is mogelijk om gebruik te maken van take away.

Kan ik samen met iemand komen sporten ook al hoort die niet tot hetzelfde huishouden?
Ja dat kan, echter je moet wel altijd de 1,5 meter maatregel in acht nemen.

Beschikt Multifit over goede ventilatie systemen?
Ja, afgelopen maand hebben wij de airsocks (klimaatsysteem zakken aan het plafon) extra laten reinigen om de 100% verse en gekoelde lucht te filteren. De gekoelde lucht wordt voor 100% afgezogen door ons klimaatsysteem. Wij zijn door NL-Actief (fitness branche organisatie in opdracht van het RIVM) getoetst en hebben het veilig en verantwoord keurmerk met trost in ontvangst mogen nemen.

Moet ik verplicht een handdoek gebruiken?
Ja, dat is verplicht.

Ik ben (nog) geen lid, maar ik wil graag op proef komen sporten. Kan dat?
Ja dat kan, het is wel van belang dat je een dagpas aanvraagt via de website of je registreert bij de receptie. Let op: proefsporten is enkel en alleen mogelijk op basis van een vooraf gemaakte afspraak.

Ik ben 65+, zijn er speciale tijden waarop ik veilig kan sporten?
Ja, per locatie hebben wij verschillende mogelijkheden waar alleen 65+ mogen komen sporten.
Multifit Tilburg: Maandag, woensdag en vrijdag van 14:30 - 15:00 uur. Wil je echter vrij sporten en drukte vermijden, dan adviseren wij je om overdag tussen 11:00 – 17:00 uur of in vroege avond tussen 17.00 – 19.00 uur te komen.
Multifit Hilvarenbeek: Maandag, dinsdag en donderdag van 13:30 - 14:30 uur.

Kan ik gebruik maken van de kleedkamers en de douches?
Douchen is niet toegestaan, de kleedkamers zijn beschikbaar om jouw spullen op te bergen in een locker. Omkleden is niet mogelijk. Dit betekent, kom in sportkleding en neem je handdoek mee. 

Ik durf (nog) niet te sporten? 
Wat jammer. Kom anders gerust eerst eens een kijkje nemen in onze totaal COVID-19 PROOF sportschool. Wij hebben het keurmerk 'Veilig & Verantwoord sporten' ontvangen vanuit NL-Actief om onder strikte voorwaarden open te mogen. 
Ook bieden wij dagelijks livestream groepslessen & 100+ On Demand workouts en lessen waar en waneer je wil. Klik hier voor meer informatie over Multifit TV

Mywellness-app geeft aan dat ik geen training kan boeken? 
Dat is vervelend. Waarschijnlijk heb je een ander mailadres gebruikt dan die bij ons bekend is. Voor het maken van een account gebruik het mailadres wat bij Multifit bekend is, dit is het mailadres waarop jij onze nieuwsbrieven ontvangt. 

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik antwoord krijgen op mijn vraag?
Begrijpelijk dat je vragen hebt, omdat het voor iedereen een uitzonderlijke situatie is, hopen wij op jouw begrip. Vul je vraag of opmerking hieronder in en wij proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden:

 

 

Multifit in Tilburg is dé plek voor Zelfstandig Fitness, Small Group Training, Boxing, Biocircuit en vele andere Groepslessen. Bij Multifit ben je zeker van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Als je wilt kun je altijd starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Heb jij jouw (sport)schoentje al gezet?

Lieve kindjes van de Multi kids club, Jullie moeten weten, dat Sinterklaas dit jaar jullie niet kan laten zweten. Helaas geen Pieten Pakjes Parcour dit jaar, dat vinden de fitness pieten wel erg raar. Als jullie nu niet k...

Multifit TV

Nieuw! Toegang tot al onze workouts en lessen, waar je wil, wanneer je wil - thuis, op de club en onderweg

Biocircuit is een fijne korte training met snel resultaat

ROOS

Lees meer

Voel me fitter en lekkerder in mijn vel

ROB

Lees meer

Multifit is de stok achter de deur om mijn doel te halen

MONICA

Lees meer

In 30 minuten wordt heel mijn lichaam geactiveerd

PETER

Lees meer

Bij Multifit kan ik veilig werken aan mijn weerbaarheid

HENK

Lees meer